Please enable JS

Vastgelopen in je baan, Spoor 2, Reïntegratie, Outplacement. Maatwerk en persoonlijke benadering.

Loopbaan Coaching

Herkennen, erkennen en gezamelijk oplossen

Vastlopen in je eigen baan
Mensen lopen nu eenmaal vast in hun werk. Soms door priv├ęomstandigheden, soms door de werksituatie en nog vaker door een combinatie van factoren. Hoe eerder dit wordt opgemerkt, des te groter de kans op snel herstel. Deze preventieve aanpak kan grotere problemen voorkomen.

Maar er kan ook sprake zijn van een burn-out of langdurige ziekte. Loopbaancoaching is dan gericht op herstel. Zo snel mogelijk, maar ook met geduld, omdat de onderliggende problemen wel echt aangepakt moeten worden.

Spoor 2, reintegratie en Outplacement
Indien de ziekte langer dan een jaar duurt kan een spoor 2 worden ingezet. Het uitgangspunt is dan een passende baan op de externe arbeidsmarkt zoeken, maar ook reïntegratie naar de oorspronkelijke werkplek is niet uitgesloten.

Outplacement is aan de orde als de organisatie en de werknemer niet meer bij elkaar passen dan gaat de loopbaancoach met de werknemer op zoek naar duurzaam werk bij een andere werkgever.

Bij al deze vormen van begeleiding moet het duidelijk zijn dat de werkgever naast wettelijke ook morele verplichtingen heeft. Daarom wordt de werkgeven door en Wat nu?! zo goed mogelijk bij het behandelings- en begeleidingstraject betrokken.

en Wat nu?! levert een persoonlijke benadering met een intensief traject gericht op het herkennen, erkennen en vervolgens gezamenlijk oplossen van de problematieken. Preventief als het kan en curatief als het moet.

Persoonlijke presentatie

Wil je bij het solliciteren een goede eerste indruk maken? Wil je alle aandacht van je gesprekspartner? Zorg dan voor de juiste profilering dankzij een doordachte lichaamstaal en de juiste kleding. Bijvoorbeeld een kleur die goed bij je persoonlijkheid past.

We houden onze cli├źnten letterlijk een spiegel voor en gaan samen op zoek naar de juiste presentatie. Kleding, persoonlijke verzorging, taalgebruik, snelheid van spreken, het komt allemaal voorbij.

Het ligt voor de hand om de persoonlijke presentatie te combineren met de persoonlijkheidstest.

 

Vraag naar de mogelijkheden

Kijk hier voor een overzicht van actuele trainingen

Persoonlijkheidstest

Een professionele persoonlijkheidstest geeft inzicht in wie je nu eigenlijk bent. In het verleden heeft de uitkomst van een dergelijke test wel voor opgetrokken wenkbrauwen gezorgd.

Het gaat om inzicht in vragen als wie ben je, wat maakt je uniek en hoe ziet iemand er in vergelijking met anderen uit. Het ligt voor de hand om de persoonlijkheidstest te combineren met de persoonlijke presentatie.

 

Vraag naar de mogelijkheden

Kijk hier voor een overzicht van actuele trainingen

Sollicitatietraining

Ontslag en Wat nu?!
In zeven eenvoudige stappen naar een goede, positieve sollicitatie en wie weet een baan waar je weer echt blij van wordt.

Uiteraard besteden we ook aandacht aan bewustwording en aan je persoonlijke presentatie. Indien noodzakelijk hebben wij nog een persoonlijkheidstest achter de hand.

 

Meld je nu aan voor een gratis kennismakingsbijeenkomst op onze boerderij

Loopbaanadvies

Loopbaan advies is het begeleiden van particulieren naar een andere baan. De persoonlijke benadering zorgt voor vertrouwen waarbij zaken als bewustwording en persoonlijke presentatie aan bod komen.

 

Vraag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Coaching met ezels

Loop je altijd tegen hetzelfde aan en je weet niet wat het is. Waar je ook maar gaat werken na een tijdje is het net of je in dezelfde situatie terecht komt als bij je vorige baan. Wat is dit toch? Dit heet het persoonlijk effect dat jij op anderen hebt. Zelf zie en voel jij het niet zo als anderen dit doen. En hierbij helpen de ezeltjes. Zij voelen jou haarfijn aan en laten zien wat er onbewust bij jou speelt. Je krijgt inzicht in deze blinde vlek. Als je het eenmaal helder is, dan gaan we hiermee aan de slag zodat je je niet nogmaals aan dezelfde steen stoot. Ook hebben de ezels een rol bij systemisch werken beter bekend als familie- en organisatieopstellingen.

 

Vraag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Loopbaan- coaching en stressbegeleiding op de boerderij.

Bijzondere workshops met medewerking van schattige ezels. Onze boerderij ÔÇťOnger Jen EechÔÇÖ ligt al ruim 200 jaar prachtig gelegen in het Zuid-Limburgse Heuvelland, op de Bocholtzerheide.