Hoe zou het zijn om in drie dagen te werken aan rust of vitaliteit of werkplezier?

Ontdek hoe je binnen drie dagen een betere versie van jezelf gaat worden

Ervaar je dit ook?

Als hardwerkende ambitieuze vrouw ben je de hele tijd bezig. Alles moet perfect, goed is niet goed genoeg. Plots bemerk je dat je steeds vaker geen zin meer in je werk hebt.

Je zit in een sleur waar je geen grip meer op lijkt te hebben. Er zijn steeds meer irritaties op het werk waar je maar niet uitkomt.

Je energiereserves raken op doordat je elke dag functioneert op stress. Doordat je door blijft draven, krijg je steeds meer stressklachten erbij: slapeloosheid, piekeren, hoofdpijn… Je weet bijna niet meer hoe het is om te werken zonder stress.

Je staat aan het begin van de ellende: overspannenheid en burn-out. Het is 5 voor 12. Nu is er nog tijd om deze ellende te voorkomen!

Dit hoeft voor jou niet zo te zijn! Je hoeft niet met werkstress rond te blijven lopen.

Ook jij kunt je werk waarmaken, zonder dat je steeds moet overwerken en je jouw collega’s niet meer het hoofd kunt bieden.

Stel je eens voor. Het werk is af, al fluitend rij je van je werk naar huis  ‘wat zou ik vanavond eens gaan doen?’. ‘Eerst wat eten en dan een filmpje pakken…’. De dag erna stap je nog na-zwijmelend van de gezellige avond in je auto om naar je werk te gaan.

Je voelt je weer verbonden met je leven én je werk.

Je hebt waarschijnlijk al van alles geprobeerd. 
–> Korte gesprekken met je werkgever, er wordt veel beloofd en niets komt van de grond.
–> Intensieve trainingen (kostte veel energie).

Maar hielp het ook maar iets? 
Vast niet: na misschien wel een jaar werkstress is er nog steeds niets veranderd.

En wat nu?! Wat helpt dan wel? Wat jij nodig hebt is een duurzame begeleiding. Waarbij je met je voeten in het rustige leven staat. En stap voor stap aan je ‘nieuwe ik’ werkt. 


En dat kan en ga even weg van je (werk)stress op de boerderij

De essentie van deze ‘even weg van je (werk)stress’ is om voor heel even afstand te nemen van je dagelijkse leven. Om tot rust te komen, te reflecteren op jezelf. De koers die je voor jezelf hebt uitgezet, te onderzoeken. De belemmeringen aan de kant zetten. 

Om daarna geïnspireerd stappen te zetten. Om oprecht verbonden te zijn met je werk en leven.

Hoe wil jij je leven vormgeven? Krijg stukje bij beetje weer grip hierop. Verminder je stress, ontwikkel een gezonde voedingsbodem, plant je zaadjes, groei en kom weer tot bloei.

Durf jij te zaaien wat je echt wilt? Durf jij naar binnen te gaan en jouw patronen aan te kijken?

Dan is deze ‘even weg van je werkstress’ iets voor jou.

weer met twee voeten in de aarde

Op de boerderij  

De even weg van je werkstress bestaat uit drie fases. Elke fase is een drie daagse persoonlijke ontwikkel-vakantie op de boerderij. 

Leer je in fase 1 af te schakelen en je weer te ontspannen zodat je voortaan vol energie aan de dag begint en ’s avonds niet langer uitgeblust op de bank ploft — alweer een nutteloos serietje kijken.

Ook gaan we je stress triggers opsporen. Je leert je grenzen (her)kennen en je gedachten die hiervoor zorgen. Je leert meer ja tegen jezelf te zeggen zonder je baas, je partner of jezelf voor het hoofd te stoten.

In fase 2 gaan we je vitaliteit opschalen. Je stresshormonen hebben nogal wat ruimte gehad en hierdoor is je lichaam en geest in onbalans geraakt. Deze balans gaan we weer herstellen. 

In fase 3 de laatste drie dagen op de boerderij blaas je jouw droom nieuw leven in en ga je daadkrachtig hier achteraan. Je durft een weloverwogen keuze te maken: blijven werken waar je bent en je werkstressoren oplossen; of je baan opzeggen voor een nieuwe begin.

WIL JE DEELNEMEN AAN 1 THEMA, DAT KAN!

Het kan zijn dat je alleen wilt werken aan je rust in je hoofd, of aan je vitaliteit of aan je werkstress en loopbaan. Dan kun jij je aanmelden voor een van de drie dagen ‘even weg van je werkstress’


Data 2024 workshop doordeweeks:

Fase 1; 10, 11, 12 maart
Fase 2; 14, 15, 16 april
Fase 3; 12, 13, 14 mei

Data 2024 workshop in het weekend:

Fase 1; 1, 2, 3 maart
Fase 2; 5, 6, 7 april
Fase 3; 3, 4, 5 mei

WAT KOST HET EN WAT KRIJG JE HIERVOOR

De kosten per fase zijn €997 inclusief BTW
Bij elke fase krijg je hiervoor:
☺Een intake gesprek zodat we weten waar jij precies aan wilt werken
☺Een heerlijk ontbijt op dag 2 en 3, lunch op dag 1, 2 en 3 en avondmaal op dag 1 en 2
☺Bij behoefte vervoer van het NS station in Heerlen en je verblijfplaats tot op de boerderij
☺Drinken en versnaperingen de hele dag door
☺Mind-walk werkboek om na de drie dagen te gebruiken

Bij fase 1 krijg je toegang tot de mindfulness online workshop, en je mag deelnemen aan de wekelijkse mindfulness training, en je krijgt het werkboek mind-walk
Ook zal de tweede avond een klankconcert zijn dat vooraf gaat met een eenvoudig avond eten

Bij fase 2 krijg je erbij het ‘Reset je Hormonen werkboek en weekmenu’s/recepten voor 10 weken’
Laat je verrassen wat ik de tweede avond in petto heb om je stresshormoon tot rust te brengen. Ook deze avond is vooraf een eenvoudig maal. En je kunt deelnemen in de ‘reset je hormonen’ facebook groep, en nog 7 weken lang de terugkom online. Zodat het echt gaat lukken met je vitaliteit.

Bij fase 3 gaan we tijdens de intake na wat jij in je loopbaan wilt. Het kan zijn dat je aan je werkstress wilt werken of wilt achterhalen waarvan jij weer plezier in je werk krijgt. Hierdoor kunnen we nagaan wat jij precies nodig hebt om weer in je werkkracht te komen. Het kan zijn dat we vooraf een test inzetten: werkstress of de interessetest of de interactietest / DISC
En ook tijdens deze bouwsteenfase heb ik de tweede avond nog iets leuks met een eenvoudig avondmaal
Voor of na deze bijeenkomst hebben we nog 2 online 1:1 gesprekken over je loopbaan of werkstress zodat je het hoofd kunt bieden tegen je werkstress.

* Deze even weg van werkstress is exclusief reis en (overnachting) verblijfskosten. Je kunt goedkoop overnachten in het Klooster Loreto, Simpelveld (zolang er nog plaats is)

Wil je meer informatie? Stuur me dan een bericht en we plannen dan een gesprek in. KLIK HIER OM EEN GESPREK IN TE PLANNEN
Maak je geen gebruik van een informatiegesprek, dan kun je dit gesprek inzetten tot drie weken na je deelname aan de bouwsteenfase en zo heb je nog een extra aandacht gesprek na je deelname. Lekker toch!

Door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden, meldt jij je aan voor één van deze bouwsteen fases

    Aanmeldformulier Workshop Stress Blijvend Omzetten

    Ik meld me aan voor:

    *betaling kan in termijnen, doch 40% binnen twee weken na aanmelden en het volledig bedrag moet twee dagen voor aanvang van de workshop binnen zijn. Na aanmelding krijg je de factuur en meer informatie toegestuurd.

    Neem je deel aan de 1ste fase en mocht je na deze fase toch willen deelnemen aan alle drie de ‘even weg van werkstress’ dan kan dat. Laat het me weten

    En mocht je na deze drie dagen en alles wat je nog ontvangt, toch meer begeleiding nodig hebben dan kan dit ook met mijn 1 op 1 programma. Het bedrag dat je voor deze workshop hebt betaald wordt dan in mindering gebracht op het bedrag van de individuele begeleiding.