Please enable JS

Cliënten willen rust om aan hun herstel te kunnen werken.
en Wat nu?! levert die rust op een aantal bijzondere wijzen.

Stressbegeleiding

Voel jij je moe kom je niet uit je bed, heb je een kort lontje, heb je geen energie meer en is alles te veel dan kan dit een teken van teveel aan stress zijn. Wij gaan samen aan de slag om de stress te ontleden en mogelijk weg te nemen. Het doel is om stressloos door het leven te gaan, met nieuwe energie.

Stresscounceling

Stresscounseling is een laagdrempelige vorm van hulpverlening. Veel mensen lopen vast in hun werk, hun relatie of in hun leven door teveel aan stress. Er zijn verschillende factoren waardoor jij stress hebt. Een stresscounselor helpt daar waar je zelf niet uit komt. Om vooruit te komen moet je wel zelf willen. De bedoeling is om je meer kennis en inzicht te laten verkrijgen in de manier waarop stressoren hun invloed op je uitoefenen en hoe je daar beter mee kan omgaan. De problemen die met elkaar samenhangen kunnen vaak gezamenlijk worden aangepakt, door het aanleren van nieuwe vaardigheden. Het doel is dat je stress-vrij de toekomst tegenmoet kunt gaan.

Buiten de gesprekken die we voeren is coaching met ezels een hele mooie manier om inzichtelijk te krijgen waar jij tegenaan loopt.

 

Vraag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Kijk hier voor een overzicht van actuele trainingen

Boerderij en ezels

Werken aan persoonlijk herstel kan volgens en Wat nu?! het beste in een natuurlijke omgeving. Niet een clean bedrijfspand maar juist een boerderij en een huiselijke omgeving. Met de mogelijkheid om heerlijk ontspannende wandelingen in de omgeving te maken. Om naar de koeien en varkens te kijken of met de ezels te ‘knuffelen’. Een ezel neemt je zoals je bent en het is bewezen dat bloeddruk daalt en de cliënt rust ervaart.

Een bijzondere omgeving, voor bijzondere mensen, gewoon gericht op herstel.

 

Vraag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Kijk hier voor een overzicht van actuele trainingen

Klankschaalmassage en meditatie

Je hoeft even helemaal niets, gewoon relax liggen en je laten meevoeren met de klanken en trillingen van de schalen. Een klankschaalbehandeling is ideaal bij stressklachten en emoties die vast zitten.

Een ontspanningsmassage is ook een veelgebruikte manier om tot rust te komen. Dankzij de bijzondere locatie kan ook gekozen worden voor een meditatie in het stro op de hooizolder. Rust en warmte vaak gevolgd door een heerlijke wandeling door de natuur.

 

Vraag naar de mogelijkheden

Kijk hier voor een overzicht van actuele trainingen

Bewustwording

Bewustwording (Mindfulness) is het leven in het heden, als tegenhanger van alles op de automatische piloot doen.

Je traint jezelf om met volle aandacht in het moment te zijn en te blijven. Want mensen zijn geneigd om heel veel tijd door te brengen in het verleden of zich continu zorgen te maken over de toekomst. En vervolgens kun je dus ook niet genieten van het moment zelf. Zonder alle moderne apparatuur waar we normaal dag en nacht mee bezig zijn.

De boerderij is natuurlijk een prachtige omgeving om aan bewustwording te doen. omgeving, de dieren, de rust. Zelfs het knuffelen van een ezel past binnen het concept.

 

Vraag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Kijk hier voor een overzicht van actuele trainingen

VIP Coaching

Vaak sta je er als directeur of manager alleen voor. Wie kun je vragen voor een eerlijke feedback en wie kun je vertellen wat je dwars zit? Wie is de echte sparringpartner?

Je bent welkom bij mij op de boerderij waar rust en ruimte is, waar niets moet en veel mag. De kluis staat open om je telefoon, laptop, tablet, I-pad op te bergen, want we gaan wifivrij aan de slag.

Geen kunstjes maar beter managen dankzij managementcoaching. We gaan leren om een betere manager te worden, iemand die anderen meekrijgt. We zoeken naar stressoren en naar de eigen kracht gericht op het maken van de juiste keuzes.

Een persoonlijkheidstest (zeer leerzaam) en een sessie persoonlijke presentatie zijn optioneel.

 

Vraag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Loopbaan- coaching en stressbegeleiding op de boerderij.

Bijzondere workshops met medewerking van schattige ezels. Onze boerderij “Onger Jen Eech’ ligt al ruim 200 jaar prachtig gelegen in het Zuid-Limburgse Heuvelland, op de Bocholtzerheide.