Please enable JS

Jouw succes is mijn uitdaging!

Succes

Referenties

‘Vertrouwd, persoonlijk en professioneel’

"De coaching die ik vanuit ICL heb mogen ontvangen heb ik als positief ervaren. Carin weet goed om te gaan met de emoties die allemaal meespelen rondom een spoor2 traject. Dit heb ik als erg fijn gevonden, het gaf mij ook vertrouwen en rust voor de toekomst. De coaching heeft mij de tijd en handvatten gegeven om het ‘oude’ vertrouwde te laten rusten en een plek te geven. Hierdoor kun je weer openstaan voor nieuwe ervaringen. Al met al een fijne coach. Bedankt!!!"

img
Anoniem
 

"Ik vond het heel prettig om deel te nemen aan een coachingstraject. Hierdoor heb ik een duidelijker beeld gekregen van wat wel en niet bij mij past. Verder ben ik goed geholpen met het wegwijs maken in het hedendaags solliciteren. Carin deed dit op een prettige en persoonlijke manier waardoor ik mij erg op mijn gemak kon voelen."

img
Anoniem

“Carin is een rustige coach, zij is op de man af en eerlijk. De gesprekken lopen vlot en zijn afwisselend van serieus en niet serieus. Het is heel plezierig om door Carin gecoacht te worden.”

img
Wim van den Kieboom
Venlo

"Ik heb Carin Höppener ervaren als een zeer betrouwbaar en kundige coach. Helaas is niet iedereen in het re-integratie traject even betrokken en oprecht. Carin werkt vanuit passie en oprechtheid en dat is in een woelige tijd van onschatbare waarde."

img
Tym Pröpper
Cadier en Keer

"Ik vond mijn coach van dag 1 al heel erg betrokken met mijn problemen. Had meteen al een prettig en warm gevoel bij haar. Open en eerlijk. Ik had er veel steun aan tot de laatste dag. Carin was voor mij een Top Coach en wens haar nog heel veel succes als coach."

img
Ger Reuleaux
Kerkrade

"Namens de FNV is Carin het jaar 2017 actief geweest als loopbaancoach in de sector Motorvoertuigen. Ik heb Carin ervaren als een prima loopbaancoach die op een originele en prettige manier met haar klanten aan de slag gaat. Carin brengt rust bij de klant en helpt ze daadwerkelijk verder."

img
Stijn de Geus
Projectleider duurzame inzetbaarheid FNV Utrecht

"Vooraf aan de coaching had ik stress op het werk. Door de coaching heb ik hier beter mee leren omgaan; gewoon voor 100% en niet menen dat je 110% moet halen. Op het moment gaat het met mij goed."

img
Judith Best
Roermond
Loopbaancoaching en stressbegeleiding op de boerderij.

Onze boerderij “Onger Jen Eech’ ligt al ruim 200 jaar prachtig gelegen in het Zuid-Limburgse Heuvelland, op de Bocholtzerheide.

Wij werken o.a. voor: