Please enable JS

Workshops, masterclasses en cursussen

Trainingen

Anders Werkt

Het lukt maar niet die nieuwe baan te krijgen? Of om als zelfstandige voldoende opdrachten te scoren? en Wat nu?! biedt met Anders Werkt een oplossing die nieuwe energie garandeert.

Anders Werkt wordt uiteraard ook op de boerderij gegeven. Er zijn een drietal verschillende trainingen.

 

Vraag voor meer informatie over Anders Werkt.

Workshop Communicatie in Balans:
Je uiterlijke presentatie en lichaamstaal, nu samen in een workshop!

Het is belangrijk dat de indruk die je maakt past bij wie je bent. Met een (eerste) indruk vertel je wie je bent, waar je voor staat en wat je wil bereiken.

Wil je inzicht krijgen in:

 • De invloed van kleur en lichaamshouding in je communicatie?
 • Wat zijn de juiste gebaren bij je woorden?
 • Hoe kun je zorgen voor een goede eerste indruk waardoor er een direct een klik ontstaat?
 • Welke vormen van communicatie kun je toepassen in een gesprek?

Dit zijn thema’s die aan bod komen tijdens deze 4 uur durende workshop. In deze interactieve workshop laten we je aan de hand van verschillende oefeningen ervaren hoe je zelf je communicatie kunt beïnvloeden met kleine veranderingen in o.a. je houding en je kleding.

Trainers:
Carin Höppener, gecertificeerd loopbaan- en lichaamstaal coach
Inge Van den Heuvel, gecertificeerd NLP coach en imago consultant.

 

Meld je aan voor deze workshop

Masterclass Profileren en Invloed
Zelfinzicht + Zelfvertrouwen + Zichtbaarheid = Overtuigend overkomen

 • Is wat een ander ziet, ook wie je bent?
 • Wil je zichtbaarder worden, binnen en/of buiten je organisatie?
 • Ben je goed in wat je doet en wil je weten wat je belemmert om je doel te bereiken?

Ieder mens bezit unieke talenten en kwaliteiten. Het is de kunst om deze zichtbaar te laten zijn in je persoonlijke en zakelijke presentatie. Gedurende de masterclass “profileren en invloed” krijg je meer inzicht in je manier van handelen, je houding en denkpatronen. Ook de psychologische kant van uiterlijkheden, personal styling, presentatie en social media komen uitgebreid aan bod.

Wat kun je verwachten:
Wij geven je een terugkoppeling en advies over wat een ander van buiten ziet, wie je van binnen bent en hoe je dit zichtbaar kunt maken. Waar liggen je kwaliteiten en hoe maak je dit voldoende zichtbaar? De eerste, tweede en derde indruk, hoe stel je jezelf voor, verbaal en non-verbaal, zijn onderdeel van deze masterclass. Aan het einde van deze masterclass weet je waarom je bepaalde dingen wel of niet voor je werken als persoon, kun je je eigen uitstraling managen en weet je waar je talenten liggen. Je bent uitgedaagd en gemotiveerd om veranderingen door te voeren en toch jezelf te blijven.

Trainers:
Carin Höppener, gecertificeerd loopbaan- en lichaamstaal coach
Inge Van den Heuvel, gecertificeerd NLP coach en imago consultant.

 

Meld je aan voor deze masterclass

Masterclass Profileren en het Merk Ik

 • Vind je een normaal outplacement traject lang en duur?
 • Weet je net niet welke baan bij jou past?
 • Heb je moeite om je te presenteren?
 • Weet je geen houding aan te nemen tijdens een gesprek?
 • Weet je net niet je personal branding aan te brengen in je uitstraling, op je cv en social media?
 • Weet je niet hoe jij bij anderen (non)verbaal overkomt?

Soms maakt iemand een keuze voor jou en ben je gedwongen op zoek naar werk. Of je loopt vast in je eigen werk. Het liefst wil je de periode tussen het oude en nieuwe werk zo kort mogelijk houden. Graag wil je energie krijgen uit je nieuwe werk. En dat kan.

Gedurende deze 4 daagse training gaan we in stappen duidelijk krijgen waar jij energie van krijgt in je werk. Hoe je dit kunt vertalen in je cv en op social media. En wat belangrijker is welke kleding en kleur hierbij hoort. We helpen je dit beeld naar buiten te brengen. Waardoor je jezelf daarna veel beter kunt profileren in de contacten met andere mensen en werkgevers.

Aan het einde van deze masterclass weet jij welk werk bij je past, hoe je dit kunt krijgen met je uitstraling en de juiste lichaamshouding en verbale communicatie.

Trainers:
Carlien Boswell gecertificeerd foursighttest consulent
Inge Van den Heuvel, gecertificeerd NLP coach en imago consultant
Carin Höppener, gecertificeerd loopbaan- en lichaamstaal coach.

 

Meld je aan voor deze masterclass

Mindfulness

Training Mindfulness
De kerngedachten van Mindfulness is leven met aandacht en leven in ‘het hier en nu’. De tegenhanger is alles doen op de automatische piloot. EĂ©n van de redenen waarom Mindful zijn zo populair is op dit moment, is dat veel mensen zo ontzettend druk zijn en op een hele stressvolle manier door het leven gaan. Met de training Mindfulness wordt de deelnemers zich meer bewust van de processen die hem beheersen en wordt de focus vervolgens weer meer op het hier en nu gelegd.

Mindfulness heeft vele voordelen: het verlaagt stress, het brengt je dichter bij jezelf, het vermindert vergeetachtigheid, het verlaagt de kans op depressies en het zorgt voor een beter nachtrust.

Er zijn diverse vormen van mindfulness trainingen met verschillende tijdsduren. Bij de meeste trainingen wordt ook ingezet op ontspanning met ezels via pansage, het verzorgen van de ezels op een hele ontspannen manier.

 

Meld je aan voor deze training

Training Mindwalk

Wil jij je batterij weer opladen? Recharge jezelf dan in 10 outdoor-trainingen!
In 10 outdoor trainingen met verschillende thema's, loop je jezelf naar balans, er worden leuke materialen gebruikt en heerlijke oefeningen in verwerkt.

Wat is Mind-Walk?
Mindful wandelen, gecombineerd met invloeden uit de tai chi / yoga, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Deze oefeningen zijn geĂŻntegreerd in een wandeling van ongeveer 3 tot max. 5 km per keer, onder begeleiding van een coach. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren, zowel geschikt voor beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditieniveaus.

Meld je aan voor deze training

Training Timeful@work

 • Leef jij ook In de waan van de dag?
 • Ervaar je een hoge werkdruk?
 • Maak je veel overuren en neem je het werk mee naar huis?


Een veel voorkomend advies: ‘volg een training time management’ en bij werkdruk en stress: ‘ga naar een training mindfulness’.
Time management is niet het volledige antwoord, het zijn kunstjes die je leert om structuur aan te brengen in je werk.

Mindfulness is ook niet het gehele antwoord maar wel al een aanzet om dieper te kijken naar het waardoor kom je niet door het werk heen, wat bezorgd je stress en waardoor ervaar je die hoge werkdruk.

Een combinatie van beiden is een unieke combinatie om jouw stressoren, jouw beren op de weg, jouw overtuigingen op te sporen en ook om je verlangens te ontdekken en balans te (her)vinden. Na deze ontdekkingsreis ga je jouw ontdekkingen omzetten in je werk en integreer je daarbij time management als hulpmiddelen. Hierdoor leef je bewust in de dag, ervaar je een normale werkdruk en ben je op tijd thuis en laat je het werk daar waar het hoort nl. op je werkplek.

 

Meld je aan voor deze training


Vraag voor meer informatie over Minfulness.

Trainingsdata 2018

18 sep start 14.00u Workshop Communicatie in Balans
27 of 29 sep Profileren en het merk IK
5-6-7 okt Masterclass Profileren en BeĂŻnvloeden
11 okt start 14.00u Workshop Communicatie in Balans
19 okt 10.00 - 16.00u Workshop Bluffen voor Vrouwen
8 nov start 18.00u Workshop Communicatie in Balans
30 nov of 1 dec Profileren en het merk IK
7-8-9 dec Masterclass Profileren en BeĂŻnvloeden
18 jan Workshop Communicatie in Balans
22 jan 10.00 - 16.00u Workshop Bluffen voor Vrouwen
Loopbaancoaching en stressbegeleiding op de boerderij.

Bijzondere workshops met medewerking van schattige ezels. Onze boerderij “Onger Jen Eech’ ligt al ruim 200 jaar prachtig gelegen in het Zuid-Limburgse Heuvelland, op de Bocholtzerheide.