Please enable JS

Week van de Loopbaan

Ik ben Carin Höppener en het bedrijf heet en Wat nu?!.
Ik heb een achtergrond in Human Resource Management en ik ben nu stresscounselor, loopbaancoach en boerin.
Ik ondersteun mensen in hun loopbaan, vooral als ze hierin vastlopen door hun gedrag, communicatie met collega’s, werkdruk en -stress tot aan burn-out. En dat doe ik op mijn boerderij.
De combinatie boerderij en coaching is een sterke methode. Op de boerderij ontstaat een natuurlijke ontspanning waardoor ruimte in je hoofd komt en rust in je lichaam waardoor je vanuit een ander perspectief tegen dingen aan gaat kijken. En dan begint het werk van mij om je te ondersteunen in je weg naar…

Wil je meer weten maak dan een vrijblijvende afspraak of schrijf je in voor een van de onderstaande workshops
tijdens de week van de loopbaan op de boerderij. Tot dan!

Programma Week van de Loopbaan

Graag van te voren aanmelden!

Dinsdag 17 september
Hoe maak je een goede pitch?
10.00 tot 12:30 uur + 15:30 tot 18.00 uur

We gaan actief aan de slag met jouw pitch. Graag aanmelden er is plaats voor maximaal 8 personen.
Vooraf aan de workshop krijg je de opdracht om de pitch al voor te bereiden.

Ik heb je e-mailadres nodig zodat ik meer informatie over de opdracht kan toesturen. Bij mooi weer gaan we buiten in de natuur werken, op de boerderij. Trek daarom stevige schoenen aan en lekker zittende kleding.

Meld u hier aan

Woensdag 18 september
De 1ste indruk
10.00 tot 12:30 uur + 14:00 tot 16.30 uur


Samen met de imago coach Inge van den Heuvel ga wij met je aan de slag met de eerste indruk. Trek kleren aan die je ook aan hebt voor een sollicitatiegesprek en/of een acquisitiegesprek. Maximaal aantal deelnemers zijn 15 personen per bijeenkomst.

Meld u hier aan

Vrijdag 20 september
Een loopbaanopstelling
10.00 tot 12:30 uur


Er kunnen verschillende mensen aan deelnemen er is ruimte voor 2 loopbaanvragen. Loopbaanopstelling is een hele andere manier om een antwoord te krijgen op je loopbaanvraag. Een opstelling of ook wel systemisch werken is vanuit je onderbewustzijn antwoorden krijgen op je vraag. Gewoon met twee voeten in de aarde op de boerderij. Bij mooi weer gaan we dan ook buiten werken.

Meld u hier aan

Vrijdag 20 september
Korte proeverij over workplace mindfulness.
14.00 tot 15:30 uur


Vooral in de week van de loopbaan is dit een mooie kans om kennis te maken met mindfulness op jouw werkplek. Het integreren van deze methode in je werk kan je werkplezier verhogen, je creativiteit laten toenemen waardoor je beter problemen kunt oplossen, en het kan het ziekteverzuim verlagen. En dit zijn alleen maar de voordelen op je werk ;-). Het is gewoonweg een sterke methode om je brein vitaliteit te verhogen.

Wil je meer weten kom dan naar deze proeverij over de workplace mindfulness training. Graag van te voren aanmelden. Maximaal aantal deelnemers 20.

Meld u hier aan

Kun je onverhoopt niet op deze dagen en wil je meer weten over mijn aanpak en diensten neem dan contact met me op: 06 - 15 04 09 08

Loopbaancoaching en stressbegeleiding op de boerderij.

Onze boerderij “Onger Jen Eech’ ligt al ruim 200 jaar prachtig gelegen in het Zuid-Limburgse Heuvelland, op de Bocholtzerheide.

Wij werken o.a. voor: