Als geen ander weet Carin zich in de cliënt te verplaatsen
om vervolgens de passende methode voor herstel te vinden.

over Carin

Carin Höppener-Schlenter

Hallo, ik ben Carin en ik ben een gespecialiseerde coach in werkstress, overspannenheid, verlies van werk, die werkt vanuit mijn eigen boerderij in het mooie Bocholtz. Naast echtgenote van Nico, moeder van mijn twee zonen, oma van twee fantastische kleinkinderen, ben ik altijd actief geweest in het bedrijfsleven, vooral in de HR. Het omgaan met mensen heeft er altijd bij mij ingezeten.
 
Na een moeilijke periode waarin ik zelf de problematieken van een burn-out heb ervaren, heb ik mij helemaal toegelegd op het begeleiden van andere mensen die het moeilijk hebben en steun zoeken.
 
Hoe tof zou het zijn als jij ook ’s ochtends uitgerust opstaat,  fluitend en met plezier naar het werk gaat. Je thuis de mooiste verhalen over je werk vertelt en dan de avond nog geniet van je gezin, familie en hobby’s?

Als geen ander weet ik mij als coach, door mijn eigen ervaringen, in de cliënt te verplaatsen om vervolgens de passende methode voor herstel te vinden.
Ik kan wel veel over mezelf schrijven dit is wat Netty schrijft: ‘Carin je bent een waardevolle aanwinst geweest voor mij, in een periode van mijn leven waar ik behoefte had aan iemand die mij liet ontdekken, dat als je zaken ordent en opruimt met je buikgevoel, je weer heel kort bij jezelf uitkomt en zaken vanzelf weer helder worden’. Of

Dennis die het volgende schrijft bij de vraag wat vond je de sterkste punten aan de manier van coachen: De huiselijke sfeer, het gevoel welkom te zijn en gecoacht te worden door iemand met brede kennis en ervaring in het vak op verschillende manieren. Hierdoor konden verschillende kanten van de situatie worden belicht: persoonlijke interesses / kwaliteiten, waarden welke ik in mijn dagelijks leven terug wil laten komen; een stuk voorbereiding voor een sollicitatiegesprek (met succes)’.

Mijn cliënten omschrijven mij als warm, betrokken en veelzijdig. Met een persoonlijke benadering help ik hen van ontdekken wat de stressoren zijn tot weer energiek en rustig voelen. Dit is wat K.K over me schrijft: ‘Ik was uitgevallen door werkstress. Zodoende ben ik bij Carin in het coaching traject terecht gekomen. Carin is betrokken, eerlijk en moedigt je aan. Hierdoor had ik de moed om heel eerlijk naar mezelf te kijken. Carin voelt perfect aan wat je op dat moment nodig hebt om weer grip op zaken te krijgen’. of

E.R.: ‘Carin heeft mij zeer goed geholpen met mijn hulpvraag omtrent verlies van werk. Ze stelde de juiste vragen en hielp mij de juiste manier te vind om weer positief op zoek te gaan naar ander werk. Ik kwam altijd met meer energie terug van haar sessies’.

Werkgevers zijn vaak blij met mijn kennis van HR problematieken en het betrekken van hen bij het totale herstelproces van werknemers. De gemeente Valkenburg gaf aan: ‘Ik bespeur een zeer positieve beleving en een positief eindresultaat bij de medewerkers en dit is voor mij in hoge mate maatgevend’.

Wordt een betere versie van jezelf is een veel geschreven kreet. Je gaat boeken lezen, oefeningen doen, volhouden, vallen en opstaan. Om uiteindelijk weer bij het begin te beginnen. Veel leuker is het om samen op een speelse manier, spontaan en helemaal jezelf, te ontdekken waar jij blij van wordt, en daar naar toe te werken. Net zoals Nettie, Dennis, K.K., E.R en vele anderen cliënten. In mijn blogs lees je meer verhalen van cliënten.

Vastgelopen in je werk, werkstress, burn-out, je hormonen in disbalans, geen plezier meer bij dat wat je doet? Niemand die je begrijpt, zelfs jij jezelf niet meer. En wat nu?! plan een gratis kennismakingsgesprek in met mij. Ik vertel je precies hoe ik te werk ga en hoe ik ervoor zorg dat jij straks weer ontspannen en relax zonder dat je hormonen door je keel gieren, gaat werken.

Ik hoop dat ik jou ook snel mag helpen, schroom vooral niet om contact met mij op te nemen: KLIK HIER
 
Liefs,
Carin

P.s
Wist je dat ik gek ben op gezond eten, de natuur en muziek. Daar wordt ik heel rustig van, en komen mijn ideeën tot leven. Bovendien blijf ik hier vitaal door. Wat weer handig is als ik met jou mind-walk in de natuur, ik een klankschaalconcert geef en we al kokend aan je gezondheid werken en we samen ideeën opdoen over wat voor jouw zingevend werk is, en voor jou de manier is om van je stress af te komen, bijvoorbeeld in mijn ‘van werkstress naar werkplezier’ 1 op 1 of groep programma bij mij op de boerderij.

Mijn boerderij ‘Onger Jen Eech’ ligt al ruim 200 jaar prachtig gelegen in het Zuid-Limburgse Heuvelland, op de Bocholtzerheide (Z-L). Vroeger stond de boerderij eenzaam in het landschap, nu is het onderdeel van de woongemeenschap.
 
De boerderij is de perfecte locatie voor mijn coaching, omdat het een oase van rust uitstraalt. Ook kan ik bij trainingen mijn dieren gebruiken als ondersteuning, wanneer hier behoefte aan is.

Maak een eerste gratis en vrijblijvende afspraak met me op de boerderij zodat je ook al de sfeer kunt proeven.
Meld je aan

Loopbaan- coaching en stressbegeleiding op de boerderij.

Onze boerderij ‘Onger Jen Eech’ ligt al ruim 200 jaar prachtig gelegen in het Zuid-Limburgse Heuvelland, op de Bocholtzerheide.

Ik werk o.a. voor: