Als geen ander weet Carin zich in de cliënt te verplaatsen
om vervolgens de passende methode voor herstel te vinden.

over Carin

Carin Höppener-Schlenter

Carin is een gespecialiseerde persoonlijke coach die werkt vanuit haar eigen boerderij in het mooie Bocholtz. Naast moeder van haar twee zonen is Carin altijd actief geweest in het bedrijfsleven, vooral in de HR. Het omgaan met mensen zit haar duidelijk in het bloed. 

Na een moeilijke periode waarin zij zelf de problematieken van een burn-out heeft ervaren heeft zij zich helemaal toegelegd op het begeleiden van mensen die het moeilijk hebben en steun zoeken. 

Als geen ander weet de coach zich in de cliënt te verplaatsen om vervolgens de passende methode voor herstel te vinden. Haar cliënten omschrijven haar als warm, betrokken en onvoorstelbaar veelzijdig. Opdrachtgevers roemen Carin voor haar kennis van HR problematieken en het betrekken van de werkgever bij het totale herstelproces. 

De boerderij “Onger Jen Eech’ ligt al ruim 200 jaar prachtig gelegen in het Zuid-Limburgse Heuvelland, op de Bocholtzerheide. Vroeger stond de boerderij eenzaam in het landschap, nu is het onderdeel van de woongemeenschap. 

De achterzijde van de boerderij bestaat uit een typisch boerenerf met veestallen, bijgebouwen, weides en werkplaatsen met daarachter mooie uitzichten over de open weilanden. 

HR Bachelor 
Aangesloten bij NOBCO / Noloc

Wij werken o.a. voor FNV Metaal, OOMT mobiliteits branche, FNV duurzaam inzetbaar, NXP te Nijmegen, Stichting Relim, Stichting Triade, viasec, Conceb.

Loopbaan- coaching en stressbegeleiding op de boerderij.

Onze boerderij “Onger Jen Eech’ ligt al ruim 200 jaar prachtig gelegen in het Zuid-Limburgse Heuvelland, op de Bocholtzerheide.

Wij werken o.a. voor: