Als geen ander weet Carin zich in de cliënt te verplaatsen
om vervolgens de passende methode voor herstel te vinden.

over Carin

Carin Höppener-Schlenter

Hallo, ik ben Carin en ik ben een gespecialiseerde coach die werkt vanuit mijn eigen boerderij in het mooie Bocholtz. Naast moeder van mijn twee zonen ben ik altijd actief geweest in het bedrijfsleven, vooral in de HR. Het omgaan met mensen heeft er altijd bij mij ingezeten.
 
Na een moeilijke periode waarin ik zelf de problematieken van een burn-out heb ervaren, heb ik mij helemaal toegelegd op het begeleiden van andere mensen die het moeilijk hebben en steun zoeken.
 
Als geen ander weet ik mij als coach, door mijn eigen ervaringen, in de cliënt te verplaatsen om vervolgens de passende methode voor herstel te vinden. Mijn cliënten omschrijven mij als warm, betrokken en veelzijdig. Met een persoonlijke benadering help ik hen van ontdekken wat de stressoren zijn tot weer energiek en rustig voelen. Werkgevers zijn vaak blij met mijn kennis van HR problematieken en het betrekken van hen bij het totale herstelproces van werknemers.
 
De boerderij ‘Onger Jen Eech’ ligt al ruim 200 jaar prachtig gelegen in het Zuid-Limburgse Heuvelland, op de Bocholtzerheide. Vroeger stond de boerderij eenzaam in het landschap, nu is het onderdeel van de woongemeenschap.
 
De achterzijde van de boerderij bestaat uit een typisch boerenerf met veestallen, bijgebouwen, weides en werkplaatsen met daarachter mooie uitzichten over de open weilanden. De boerderij is de perfecte locatie voor mijn coaching, omdat het een oase van rust uitstraalt. Ook kan ik bij trainingen mijn dieren gebruiken als ondersteuning, wanneer hier behoefte aan is.
 
Ik hoop dat ik jou ook snel mag helpen, schroom vooral niet om contact met mij op te nemen.
 
Liefs,
Carin
 
HR Bachelor
Aangesloten bij NOBCO / Noloc
 
Ik werk o.a. voor FNV Metaal, OOMT mobiliteits branche, FNV duurzaam inzetbaar, NXP te Nijmegen, Stichting Relim, Stichting Triade, viasec, Conceb.

Loopbaan- coaching en stressbegeleiding op de boerderij.

Onze boerderij ‘Onger Jen Eech’ ligt al ruim 200 jaar prachtig gelegen in het Zuid-Limburgse Heuvelland, op de Bocholtzerheide.

Ik werk o.a. voor:

Wat als je....

op spelende wijze in 2 minuten van je piekeren af komt? 😎

Ben je al die niet helpende adviezen helemaal beu? Je bent niet de enige.
Het is tijd om je te verlossen van je tobben, je hoofdpijn en overprikkeling. 

Geen tricks, gimmicks of iets in die geest! Gewoon een goed spel dat helpt!
vul je naam en e-mailadres in en je krijgt het 100% gratis spel toegestuurd. Daarna stuur ik je 2 weken lang aanvullingen op het spel toe. Veel speelplezier!

Oh ja, scrol even door naar beneden want ik leg je in een film de spelregels uit.

Over 10 minuten zal het spel in je in-box zijn. Kijk hier de film voor spelregels zodat je meteen aan de slag kunt gaan.

Zo nu en dan zal ik je informatie toesturen. We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.