Breng je lichaam en hormonen weer in balans met mijn vitaliteitsprogramma!

Heb je maar weinig energie, fysiek en mentaal? Lukt het afvallen maar niet? Voel jij je ook vaak futloos? Slaap je niet meer lekker en heb je regelmatig hoofdpijn? Dan zou dat weleens aan je hormonen kunnen liggen.

Een hormonale disbalans, een verstoring in je hormonen waardoor je niet lekker in je vel zit, komt vaker voor dan dat je denkt. Weet je dat dit vaak voorkomt, vooral door zaken zoals werkstress, een burn-out, of het verlies van een baan? Het is tijd om die stressfactoren aan te pakken, want ze kunnen een serieuze impact hebben op zowel je hormonen als je spijsvertering.
Gelukkig kan ik je helpen bij het verminderen of zelfs verhelpen van deze disbalans! Ik maak gebruik van het ‘reset je hormonen methode’. Waarbij voeding, ademhaling en beweging centraal staan.

Wat doen hormonen eigenlijk?

Hormonen zijn stofjes die het lichaam zelf kan aanmaken. Ze sturen allerlei lichaamsfuncties aan, zoals de groei in de pubertijd en de voortplanting (menstruatie, overgang). Maar ook de stofwisseling, spijsvertering en diverse orgaanfuncties. Ook worden kortdurende lichaamsprocessen zoals angstreacties (fight or flight ‘overlevingsreacties’), stress en bloeddruk aangestuurd door hormonen.

Je kan je dus voorstellen dat wanneer er een hormonale disbalans is, deze hormonen hun werk niet goed kunnen doen waardoor je lichaam niet werkt of reageert zoals het zou moeten. En daardoor ontstaan je klachten.

Gelukkig kan ik je helpen met deze methode om weer balans terug te brengen in jouw hormonen, je vitaliteit te verbeteren, zodat je weer plezier in je leven krijgt. Meld je snel aan!

Hoe werkt de reset je hormonen methode?

Tijdens het programma leer je alles over de werking van je hormonen, en ga je actief aan de slag om de uitkomst van de hormonale analyse of de neurotransmitters analyse om te zetten in actie!

Groepsbegeleiding; Tijdens mijn tien weken online of live vitaliteitsprogramma, gaan we samen inzicht verkrijgen in waar jouw hormoon verstoring precies zit. Zo weten we precies waar we aan moeten werken. Samen creëren we een plan en voel jij je binnen 10 weken weer energiek, lichter en opgelucht.

Je zult zien dat je eindelijk weer de hele dag energie hebt, kilo’s kan afvallen, hoofdpijn en buikpijn verdwijnt en je weer fris kan voelen. Laat mij jou helpen weer in balans te komen.

Je kunt kiezen uit drie opties: online groepsprogramma, het live groepsprogramma op de boerderij of het live / online individueel programma. lees beneden verder en/of meld je daar aan 👇

Individuele begeleiding; We starten met een intakeformulier, vervolgens een hormoonanalyse of neurotransmitters analyse, waarna een darmanalyse volgt.

We hebben nadat je een formulier – analyse hebt ingevuld een 1 op 1 gesprek waarin ik je uitleg geef en adviseer. Dit zijn in het totaal 4 gesprekken.

Ook ontvang je een hormoon werkboek en een 10 weekmenu’s receptenboek. Deze helpen je om jezelf een nieuwe leefstijl aan te leren en eigen te maken.

Dit individuele programma kun je al volgen voor maar €647 incl. BTW

Klik hier om je aan te melden voor een individueel traject – of voor een vrijblijvend informatie gesprek

10 week online groepsprogramma

Tijdens mijn 10 weken online groepsprogramma gaan we met zijn allen aan de slag om inzicht te krijgen in jouw hormoon verstoring en darmgezondheid. Zo weet jij precies waar je aan moet werken.

We starten met een online bijeenkomst waar een korte uitleg over het programma is. De volgende online workshop start:
Als je zelf een groepje van minimaal 6 mensen hebt dan plannen we de 10 weken in

Je krijgt een hormonen werkboek waarin alle informatie en vragenlijsten zijn opgenomen;
En ook krijg je een 10 weekmenu’s receptenboek In het receptenboek vind je een compleet weekmenu voor 10 weken met lekkere en makkelijke recepten inclusief boodschappenlijstjes. Hoef je zelf niet lang na te denken over je gebalanceerd eten!

Je krijgt toegang tot een besloten facebookgroep waar je alle ervaringen kunt delen en vragen kunt stellen

Elke week is er een online bijeenkomst waar je ook nog vragen kunt stellen.

Tijdens de 10 weken komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Hoe werken onze hormonen
  • Herken je klachten en leer welke hormonen uit balans zijn
  • Hormonen uitgelicht en hoe werken ze samen
  • Voeding en onze hormonen
  • Detoxen voor lichaam en geest
  • Onze cyclus
  • Mindset
  • Voeding voor ons brein voor meer energie en focus
  • Hoe ga jij weer plezier krijgen met je hormonen>
  • Je hormonen zijn in balans en nu?

* Deze workshop gaat door bij een deelname van minimaal 6 personen

Klik hier voor meer informatie en/of om je aan te melden

Wil je liever een individueel een traject volgen waar alle aandacht op jou is gericht, dan is dit mogelijk. Klik hier en Lees verder

10 weken combi online en live begeleiding op de boerderij

Tijdens mijn tien weken online – live vitaliteitsprogramma, gaan we samen inzicht verkrijgen in waar jouw hormoon verstoring precies zit. We gaan werken aan je vitaliteit, veerkracht en stressreductie.
En niet alleen dit, we gaan ook met de mind-walk aan de slag. Een bewezen programma waar mindfulness, beweging en yoga / tai chi oefeningen gecombineerd zijn.
Als je zelf een groep van minimaal 6 mensen hebt plannen we de dagen in.

😉Ook ontvang je een hormoon werkboek en een 10 weekmenu’s receptenboek. Deze helpen je om jezelf een nieuwe leefstijl aan te leren en eigen te maken.
👌Je krijgt toegang tot het online werkboek 10 weken mind-walk
🫖Elke workshop dag is er drinken en een versnapering; je neemt je eigen lunch mee en elke live bijeenkomst bereiden we samen ons avondeten
🧠We behandelen elke live week uitgebreid een veerkracht thema. Omdat vitaliteit en veerkracht hand in hand gaan.
🎶Elke live week sluiten we af met een ontspanningsmoment

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden of om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen

* Deze workshop gaat door bij een deelname van minimaal 6 personen

Klik hier voor meer informatie en/of om je aan te melden, of om een gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek in te plannen


De Reset je Hormonen methode is ontwikkeld door Francisca van den Berg. Ik ben door haar opgeleid en werk met haar samen om met jou een fantastisch eindresultaat te behalen naar een gezonde hormoonbalans.