Welkom op onze Boerderijoase: Kom een dagje onthaasten en laat je verwennen

Sinds ik begonnen ben met het verwelkomen van mijn geliefde ezeltjes, stromen hier regelmatig mensen binnen, op zoek naar een ontsnapping aan de dagelijkse sleur en om de pure magie van het boerenleven te ervaren. En nu is het jouw beurt om deel uit te maken van deze betoverende ervaring.

Vanaf januari 2024 brengen we het ‘Zaterdagje Uit op de Boerderij’ tot leven en nodigen we je van harte uit om je te laten onderdompelen in onze oase van rust.

onthaasten

Stap uit de drukte van het dagelijks leven en kom tot rust in een idyllische omgeving die de tijd lijkt te vertragen. Bij onze boerderij hebben we een onvergetelijke ervaring gecreëerd waar je kunt genieten van de prachtige dieren, de serene natuur, en heerlijke lokale lekkernijen. Dit is de perfecte plek om te onthaasten en jezelf te verwennen met een onvergetelijke dag.

Dit groepsuitstapje kan met of zonder lunch:
Proeverij van Lokale Lekkernijen. Proef de heerlijke smaken van de streek tijdens onze proeverij. Geniet van ambachtelijke kaas, versgebakken brood, sappige vruchten, en andere lekkernijen, allemaal afkomstig van lokale boeren en producenten. Onze proeverij is een feest voor de smaakpapillen en een viering van de lokale cultuur.

Wil jij jezelf verwennen tijdens een momentje even voor jou alleen? Dat kan ook met mijn aromatouch therapie, de energiestoel chacra’s reiniging, klankschaal behandeling, een luisterend oor tijdens een wandeling, knuffelen met de ezels. Gun jezelf pure verwennerij, alleen voor jou. Met mijn aromatouch therapie, de krachtstoel en klankschaalbehandeling breng ik jou in slechts 1,5 uur totale ontspanning. Laat je zorgen varen en omarm dit moment van pure rust en welzijn. Je verdient het. 🌼🎶😌

ontstressen

Maak kennis met onze vriendelijke ezeltjes, speelse kalfjes en nieuwsgierige varkentjes. Onze dieren zijn benieuwd naar jou en zullen je verwelkomen met hun nieuwsgierigheid en warmte. Leer meer over het boerenleven en de bijzondere band tussen mens en dier terwijl je met ze knuffelt en ze borstelt.

Chillen op de Hooizolder. Zoek een knus plekje op onze hooizolder, waar je kunt ontspannen en genieten van de sirene rust. Laat je meeslepen door het rustige tempo van het boerenleven terwijl jij jezelf omhult met de warmte en geur van vers hooi.

Klankschaalconcert – bad voor Ontspanning. Gun jezelf een moment van diepe ontspanning met een betoverend klankschaalconcert. Laat de rustgevende tonen en trillingen je zintuigen kalmeren en je geest tot rust brengen. Dit is een ervaring die je tot in de kern zal raken en waarvan je nog lang zult nagenieten.

onthaasten op het stro
mindwalk

Verken de Natuur. Trek je wandelschoenen aan en verken de prachtige natuur die onze boerderij omringt. Wandel door weelderige velden, bossen en langs kabbelende beekjes. Adem de frisse lucht in en laat de natuurlijke schoonheid je inspireren, tijdens een Mindwalk.

Wat je ook kiest, jezelf verwennen of energie opdoen met Vrienden, Familie en Collega’s of alleen. Deze dag is niet alleen een ontsnapping uit de dagelijkse sleur, maar ook een gelegenheid om tijd door te brengen met degenen die je het dierbaarst zijn. Of je nu met vrienden, familie of collega’s komt, onze boerderij biedt de perfecte omgeving voor het delen van onvergetelijke momenten en het versterken van relaties.

Deze onvergetelijke momenten zijn voor een groep van minimaal 8 mensen. Per persoon is dit dan €30 per persoon inclusief versnaperingen. Wil je het inclusief lunch dan kost dit €50 euro per persoon.
Zijn het minder personen deel de €240 of €400 euro door het aantal deelnemers.
Dit is dan voor een ongeveer 2,5 uur durend event en met lunch ongeveer 3,5 tot 4 uur.

Een combi van bovenstaand is mogelijk met een op-prijs, als een ochtend en middagprogramma.

Een Teambuildingsdag is ook mogelijk we gaan dan na waarop jullie je willen richten tijdens deze dag.

Maak een afspraak met me om te bezien hoe jij je dag met je vrienden, familie en/of collega’s vorm wilt geven aan dit onvergetelijk moment.

Wacht niet langer! Laat de stress van het moderne leven achter je en omarm de rust en eenvoud van het boerenleven. Bij onze Boerderijoase ben je van harte welkom om te genieten van de warmte van onze dieren, de schoonheid van de natuur en de verrukking van lokale lekkernijen. Kom langs en herontdek de vreugde van een dagje op de boerderij. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen een onvergetelijke moment te creëren.