In 3 maanden van je stress af, meer veerkracht en groei naar meer zelfvertrouwen

Heb je het gevoel dat (werk)stress je dagelijkse leven beheerst? Ben je bang dat je binnenkort te maken krijgt met een burn-out of overspannenheid? Dan is mijn drie maanden durende traject precies wat je nodig hebt. Ik begrijp dat voorkomen beter is dan genezen, en daarom sta ik klaar om je te helpen op weg naar herstel en veerkracht. Mijn traject begint met een persoonlijk intakegesprek, waarin we samen bepalen wat het beste bij jou past om je (werk)stress aan te pakken.

Zoals ik ook deed bij LvN:
Carin is vriendelijk en betrokken. Ze is goed in luisteren, ook naar wat je tussen de regels door zegt, en daarbij verdiepende vragen te stellen, waardoor ze helpt te ontdekken welke stappen er nodig zijn in het proces en wat daar voor nodig is. Door een open gesprek biedt Carin dan de juiste handvaten. Soms weet je namelijk niet wat je precies nodig hebt of vanuit welke invalshoek je er ook naar kunt kijken en dan zie je ineens de mogelijkheden.”

Ga je het traject met mij aan, dan nemen in de komende drie maanden onze gesprekken de hoofdrol in. Of we nu wandelen in de rustgevende omhelzing van de natuur of gewoon knus bij de kachel zitten in mijn warme werkruimte, de ruimte voor verandering en groei is overal om ons heen.

Het is een tijd waarin je kunt reflecteren, ademen, en jezelf kunt omringen met de schoonheid van de wereld om ons heen. Onze gesprekken zullen dienen als ankerpunten op deze reis, momenten van helderheid en transformatie.

Samen creëren we een ruimte waarin je stress kunt loslaten en waar je de tools en inzichten krijgt om veerkracht op te bouwen. Deze drie maanden zijn meer dan alleen coaching; het is een kans om jezelf opnieuw te ontdekken en te groeien. Dus, laten we samen deze bijzondere reis beginnen, durf je de eerste stap te zetten? Samen zullen we een pad smeden naar een leven van balans en welzijn. 🌿🔥

Voordat ik je ga vertellen welke hulpmiddelen ik allemaal in kan zetten wil je vast en zeker weten wat een traject van 3 maanden kost.
Ik heb niet gekozen voor een uurtje factuurtje, maar voor een trajectprijs. De kosten voor dit 3 maanden traject zijn €1597 inclusief BTW, testen en boeken.

natuur ontspanning enwatnu

In deze drie maanden kunnen we ook onderstaande methoden inzetten, hier zal ik je, als je dit wilt, in de kennismaking ook het een en ander over vertellen:

HeartMath Methode: Deze methode is wetenschappelijk onderzocht en bewezen om stress effectief te verminderen. Je leert hoe je met behulp van ademhaling en emotie je stressniveaus kunt beheersen en verminderen. Lees meer informatie over de HearthMath methode.

Reset je hormonen: In de hectiek van het moderne leven zijn we soms zo druk bezig met het jongleren van onze verantwoordelijkheden, deadlines en taken, dat we vaak vergeten hoe essentieel voeding is als een krachtig wapen tegen stress en als de bron van hernieuwde energie. Het is een ondergeschoven kindje, een aspect van ons welzijn dat we maar al te vaak over het hoofd zien. Met Reset je hormonen, brengen we je weer terug in balans.

Energiestoel of Urim-code: Een unieke benadering die jou helpt om je energie te herstellen en in balans te brengen. Met behulp van de energiestoel met de Urim-code kun je jouw vitaliteit herontdekken en jezelf wapenen tegen de slopende effecten van stress. Lees meer over deze methode.

IEMT (Integral Eye Movement Therapie): In een wereld waarin onze identiteit en welzijn vaak nauw verbonden zijn met ons werk, kunnen verlies, vastlopen in onze emoties en een gebrek aan zelfvertrouwen een verwoestend effect hebben. Het is alsof we verdwalen in een donker bos, omringd door emoties die ons gevangen houden en onze vooruitgang belemmeren.

IEMT (Integral Eye Movement Therapy) opent de deur naar zelfontdekking en groei. Het biedt inzichten en technieken om diepgaande veranderingen in je emoties en overtuigingen te bewerkstelligen. Het helpt je om te begrijpen waarom je vastloopt, waarom je rouwt om wat verloren is, en waarom je zelfvertrouwen is aangetast. Lees meer over IEMT.

Interactie en communicatie met de Roos van Leary: In het doolhof van menselijke interacties lijken we soms vast te zitten. We botsen voortdurend met anderen, worden verkeerd begrepen, voelen ons genegeerd of worstelen om onze stem te laten horen. Het kan aanvoelen alsof we in een eindeloze cyclus van conflicten en onbegrip zijn beland, alsof we gevangen zitten in een schijnbaar eenzame strijd.

Maar wat als ik je vertel dat er een kaart is die ons de weg kan wijzen, een kaart genaamd de Roos van Leary? Deze krachtige tool werpt licht op de complexiteit van menselijke interactie en onthult de geheimen van onze gedragingen en reacties.

De kern van de Roos van Leary is eenvoudig maar diepgaand: elke actie die we ondernemen, ontketent een reactie van anderen. Het draait niet alleen om wat we bedoelen, maar ook om hoe onze acties worden geïnterpreteerd door anderen. Het is de ander die bepaalt, niet hoe jij denkt dat je het bedoeld hebt. Met deze methode leer je hoe je om kan gaan met deze interacties.

Mindfulness: In mijn begeleiding ontdek je het krachtige gereedschap van mindfulness, een pad dat je naar een dieper begrip van jezelf en de wereld om je heen leidt. Het begint met eenvoudige oefeningen, kleine stappen die je helpen om je aandacht te richten op het huidige moment.

Je kunt er ook voor kiezen om samen het 8-weekse mindfulness-programma te verkennen. Dit programma biedt je een solide basis, een kompas waarmee je zelf de weg kunt vinden naar een leven van meer vreugde, minder stress en diepere verbinding.

Opstellingen: Diep van binnen zijn er geheimen en krachten verborgen waarvan we ons niet bewust zijn. Mensen komen vaak naar mij toe, hun stem vervuld van verwarring, en zeggen: “Het lijkt niet van mij te zijn. Ik herken het helemaal niet en weet niet waar het vandaan komt.” Ze worstelen met onverklaarbare gevoelens en gedragingen, alsof er een mysterieuze erfenis in hen leeft, doorgegeven van generatie op generatie.

Dit is waar opstellingen, geïntroduceerd door Bert Hellinger, hun transformerende kracht onthullen. Het is als het ontrafelen van een oude kaart die ons naar de wortels van onze ziel leidt. Opstellingen bieden een venster naar de diepe lagen van ons onderbewustzijn en ontrafelen de draden van verborgen verhalen.

De Urim code stoel is een krachtige metgezel op deze reis. Het is als een baken van licht dat ons leidt door de duisternis van het onbekende. Deze stoel is een bron van helende energie, en het kan ons helpen om diepgewortelde blokkades en verstoorde energiepatronen te ontmantelen.

Mijn doel is simpel: jou helpen om stress te overwinnen voordat het je leven ontwricht. Met ons drie maanden durende traject ben je verzekerd van een gepersonaliseerde aanpak, ondersteund door bewezen methoden. Je verdient een leven dat vrij is van overmatige stress, en ik ben hier om je te begeleiden op je reis naar herstel en veerkracht. Klaar om die eerste stap te zetten? Samen gaan we op weg naar een stressvrijer en gezonder leven.

Zoek je ontspanning, blijvende rust en veerkracht in je leven? Ontdek het in het drie maanden durende traject! Samen creëren we een pad naar innerlijke harmonie en duurzame welzijn. Durf te investeren in jezelf en jouw toekomst. Klaar voor de reis naar een stressvrij en veerkrachtig leven? Laten we beginnen! 🌟

* Weet je mensen die ook willen deelnemen aan Mindfulness of Reset je hormonen en komen jullie als groep dan hoef je niet p.p bovenstaand bedrag te betalen. De prijs ligt dan tussen de €397 en €497 euro p.p. inclusief BTW. Dit geldt voor een groep van 6 en meer mensen.

** Als je 1 methode wilt toepassen dan zijn de kosten ook lager: HeartMath, Mindfulness of Reset je Hormonen zijn los €1050. Deze trajecten hebben een doorloop van 7 tot 10 weken en elke bijeenkomst duurt ongeveer 1,5 uur.
Voor de andere methoden bereken ik €95 p.u.
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.