Vastgelopen in je baan, Loopbaanadvies,  Outplacement. 
Maatwerk en persoonlijke benadering.

Loopbaan Coaching

Herkennen, erkennen en gezamenlijk oplossen

en Wat nu?! levert een persoonlijke benadering met een intensief traject gericht op het herkennen, erkennen en vervolgens gezamenlijk oplossen van de problematieken. Preventief als het kan en curatief als het moet.

Loopbaanadvies

In de natuur kom je tot rust en Loopbaan advies is het begeleiden naar een andere baan of in de eigen baan als je daarin vastloopt. De persoonlijke benadering zorgt voor vertrouwen waarbij zaken als bewustwording, persoonlijke effectiviteit, communicatie en persoonlijke presentatie aan bod komen.

Sollicitatietraining

Ik wil een carrière switch en Wat nu?! In zeven eenvoudige stappen naar een goede duurzame baan. Eerst weten van welke baan je blij wordt en dan een positieve sollicitatie bij je werkgever of bij een andere werkgever. 
Uiteraard besteden we ook aandacht aan bewustwording, en aan je persoonlijke presentatie en hebben wij ook een persoonlijkheidstest of indien noodzakelijk een communicatietest achter de hand. Dat wat nodig is om die nieuwe baan te krijgen zetten we in. Die baan krijg je!

Vastlopen in je eigen baan

Mensen lopen nu eenmaal vast in hun werk. Soms door privéomstandigheden, soms door de werksituatie en nog vaker door een combinatie van factoren. Hoe eerder dit wordt opgemerkt, des te groter de kans op snel herstel. Deze preventieve aanpak kan grotere problemen voorkomen zie hiervoor bij Stress en dan preventief. 
Maar er kan ook sprake zijn van een burn-out en overspannenheid. Loopbaancoaching is dan gericht op herstel. Zo snel mogelijk, maar ook met geduld, omdat de onderliggende problemen wel echt aangepakt moeten worden. Kijk hiervoor bij Stress.verlammende stress presenteren.

Outplacement

Outplacement is aan de orde als de organisatie en de werknemer van elkaar willen scheiden dan gaat de loopbaancoach met de werknemer op zoek naar duurzaam werk bij een andere werkgever. Bij al deze vormen van begeleiding moet het duidelijk zijn dat de werkgever naast wettelijke ook morele verplichtingen heeft. Daarom wordt de werkgever door ‘en Wat nu?!’ zo goed mogelijk bij het begeleidingstraject betrokken.

Persoonlijke presentatie

Wil je bij het solliciteren een goede eerste indruk maken? Wil je alle aandacht van je gesprekspartner? Zorg dan voor de juiste profilering dankzij een doordachte lichaamstaal, communicatie en de juiste kleding. Bijvoorbeeld een kleur die goed bij je persoonlijkheid past. 
We houden onze cliënten letterlijk een spiegel voor en gaan samen op zoek naar de juiste presentatie. Kleding, persoonlijke verzorging, taalgebruik, snelheid van spreken, het komt allemaal voorbij. 
Het ligt voor de hand om de persoonlijke presentatie te combineren met de persoonlijkheidstest.

Persoonlijkheidstest

Een professionele persoonlijkheidstest geeft inzicht in wie je bent, waar je drijfveren en interesses liggen. 
Deze test helpt mee om inzicht te krijgen in vragen als wie ben je. De begeleiding is gericht op hoe ziet iemand er in vergelijking met anderen uit, wat maakt jou uniek. Het ligt voor de hand om de persoonlijkheidstest te combineren met de persoonlijke presentatie.

Coaching met ezels

Loop je altijd tegen hetzelfde aan en je weet niet wat het is. Waar je ook maar gaat werken na een tijdje is het net of je in dezelfde situatie terecht komt als bij je vorige baan. Wat is dit toch? Dit heet het persoonlijk effect dat jij op anderen hebt. Zelf zie en voel jij het niet zo als anderen dit doen. En hierbij helpen de ezeltjes. Zij voelen jou haarfijn aan en laten zien wat er onbewust bij jou speelt. Je krijgt inzicht in deze blinde vlek. Als je het eenmaal helder is, dan gaan we hiermee aan de slag zodat je je niet nogmaals aan dezelfde steen stoot. 
Ook kunnen de ezels een rol hebben bij systemisch werken beter bekend als familie- en organisatieopstellingen.

Loopbaan- coaching en stressbegeleiding op de boerderij.

Onze boerderij “Onger Jen Eech’ ligt al ruim 200 jaar prachtig gelegen in het Zuid-Limburgse Heuvelland, op de Bocholtzerheide.