Zo zorg je ervoor dat echt van je burn-out en werkstress afkomt, en je weer los komt van werkverlies

Onthul in slechts 3 maanden de bron van jouw (werk)stress, om vervolgens je veerkracht te vergroten en je zelfvertrouwen te versterken met 1-op-1 stress coaching.
Werkverlies; Ben je hierdoor verlamd? volg een 3 tot 6 maanden transitietraject: 1-op-1 werkverlies coaching
👇Ben je overspannen of heb je een burn-out lees dan onderstaand verder over het 6 maanden 1 op 1


BURNOUT EN OVERSPANNEN? Ben je in een burn-out terecht gekomen? Lees dan verder. Ontdek in 6 maanden wat jouw beweegt, laat stress los en kom uit je burn-out.

Je bent een hardwerkend en ambitieus persoon. En eerlijk? Het leven lacht je allang niet meer zo toe:
-> elke ochtend heb je een grauw en kil gevoel
-> liever blijf je in bed – maar ja… de verplichtingen roepen
-> je hoofd loopt over, elk moment van de dag (en de nacht)
-> je hebt geen energie meer, bent doodmoe en ongemotiveerd
-> je eigen grenzen (her)ken je allang niet meer

Stress

Best lastig allemaal, maar je rooit het. Ondanks alles:
-> lukt het je om alle ballen in de lucht te houden – vraag alleen niet hoe jij je voelt
-> alleen jij weet van binnen dat je werk teveel is en dat je het niet meer goed aankunt
-> daardoor staat het huilen je nader dan het lachen

Er is alleen niemand die dit begrijpt. Je houdt het voor je, hoopt dat het goed komt, hoopt dat er betere tijden komen.
Maar op dit moment? Stress, zorgen en frustratie zijn je dagelijkse kost.

Er is iemand die je wel wilt begrijpen en dat ben ik, Carin Höppener

Wat jij nodig hebt, is duurzame begeleiding. Waarbij je met je voeten in het rustige leven staat en stap voor stap aan je ‘nieuwe ik’ werkt. Een begeleiding van 6 maanden waarin jij in het middelpunt staat en gaat groeien naar dat wat jij werkelijk wilt.

Na 6 maanden begeleiding kun ook jij je ambities waarmaken, zonder je steeds maar te moeten bewijzen en over je grenzen te gaan. Net zoals Evi:

“Toen ik bij Carin terecht kwam met een burn-out, was ik overweldigd door alles wat me overkwam en ik had geen idee hoe ermee om te gaan. Carin heeft me enorm geholpen bij mijn eigen proces van burn-out te begrijpen en de goede stappen te nemen. Het was een opluchting om met iemand te kunnen praten die precies wist wat ik mee maakte, uitlegde wat er in mijn lijf gebeurde en vervolgens adviezen gaf hoe hiermee om te kunnen gaan. Zonder Carin had de burn-out veel langer en zwaarder uitgepakt want je krijgt in zo’n situatie van iedereen advies en niet per definitie goed advies. Door Carin kon ik gestructureerd met mijn herstel aan de gang. Carin is een warme en hartelijke coach, die rust en evenwicht uitstraalt. Ik voelde me meteen op mijn gemak”
– Evi Steinbusch

Jij in het middelpunt. Dat inzetten wat jouw verder helpt. De authentieke ik verschijnt.

Een gestructureerde werkwijze voor minder stress en meer veerkracht

Stap voor stap

Een route die je van stress in 9 haltes, stap voor stap naar werkplezier leidt.
 
De opdrachten zorgen dat je meteen ontspanning oppakt 

Focus

Gericht op jou, dat wat jij nodig hebt om van je stress af te komen en werkplezier te hebben, zetten we in.

Met als resultaat dat je authentieke ik zichtbaar is, jij jouw keuzes maakt en leeft

Impact

Je komt in je kracht, je bereikt meer met minder energie.

En houdt zo ook nog tijd over voor leuke dingen


Van stress en geen energie NAAR plezier in werk en je leven

Ontdek met de gestructureerde 9 haltes reisroute:

Hoe je succesvol afrekent met je innerlijke criticus die jou belemmert en maar stress oplevert en die jou weerhoudt om jezelf te zijn
Welke gezonde leefstijl ervoor zorgt dat je energie krijgt
Hoe je dat leven gaat leiden en het werk doet waar jij naar verlangt

Bouwsteen 1: Omschakelen naar rust

De eerste drie haltes van de reisroute zijn gefocust op rust vinden. Met stress in je hoofd kun je niet goed nadenken. Stress ontneemt je ook je energie en dat merk je elke dag.

Hoe fijn is het als je echt kunt afschakelen, echt rust hebt, weer gewoon door kunt slapen en met energie de dag begint.

Bouwsteen 2: Opschalen van je vitaliteit

Vitaliteit is de conditie van je lichaam en geest. De volgende drie haltes staan in het teken van je energie hervinden:

Je stresshormonen hebben nogal wat ruimte gehad en hierdoor is je lichaam en geest in disbalans geraakt. Deze balans gaan we weer herstellen. 

Ook gaan we je stress triggers opsporen. En dit kan alleen als je lichaam en geest weer in balans samen werken.

Bouwsteen 3: in je kracht komen

Om je kracht te hervinden, heb je de opgebouwde energie nodig.

We gaan je belemmeringen opzoeken, ze tegenmoet treden en voor eens en altijd uit de weg ruimen om ruimte te maken. Ruimte voor je dromen, je verlangens in je werk en in je leven. 

Eenmaal die kracht ontwikkelt kun je jouw weg inslaan naar werkplezier en plezier in je leven.

Gun jezelf deze investering in jezelf.
Meld je aan zodat ook jij weer plezier krijgt in je werk ->


Wat kost deze investering in jezelf?

Met de reisroute maak je een transformatieve reis van stress, somber, piekeren, niet slapen, geen focus en ongemotiveerd, reis je naar

 ✨ energie
🎶 plezier,
👍 naar een voor jouw zinvol leven.

Je stopt bij elk reishalte en daar waar jij meer tijd nodig hebt om aan jezelf te werken, blijf je langer. Daar waar je niet veel nodig hebt, kijk je even rond en ga je weer verder.
 
De 3 bouwstenen waaruit de reisroute is opgebouwd, hebben voor iedereen verschillende tijdsintensiteiten. Al naar gelang jouw stressniveau en tijdsduur per reispunt dat aandacht nodig heeft, zal een bouwsteen intensiever en langer zijn.

Deze reisroute kost €2982 inclusief BTW voor 6 maanden. Dit is €497 euro per maand voor dé investering in jouw zelf!
Geen uurtje factuurtje na een gesprek. Geen factuur na een test. Geen factuur na een workshop. Dit is allemaal in het bedrag inbegrepen.
We hebben gemiddeld 3 gesprekken per maand, met ruim ingeplande tijd. Aan het begin spreken we elkaar wekelijks en aan het einde 1 keer per 3 á 4 weken.
 
We starten de route altijd met ‘meten is weten’. Een gevalideerde stressklachten test. Deze test is in de prijs inbegrepen. Hiermee kunnen we de vooruitgang inzichtelijk maken, en weten waar we nog aan moeten werken.

We betrekken je omgeving ook bij jouw proces. Ik ga met ze in gesprek zodat ze je begrijpen en ook gaan ontzien, je helpen, zodat jij je rust krijgt wat nodig is voor je herstel.

We plannen altijd ruim tijd in voor ons gesprek, zodat je ook werkelijk je verhaal kunt doen en we aan jouw vraag kunnen werken.

Jij mag kiezen of het een online gesprek is of een bezoek op de boerderij. Een bezoek aan de boerderij kan je nog meer rust bieden doordat je weer met je voeten in de aarde komt. Je kunt even door de natuur lopen als je hier behoefte aanhebt. Maar, een online gesprek is ook helemaal prima! Samen bekijken we wat voor jou werkt.

Tijdens de reis kan het zijn dat je nog een extra test nodig hebt om te groeien in je communicatie of te achterhalen waar je echt warm van loopt. Dan zetten we die in. Ook dit is in de prijs inbegrepen.

Mocht het zo zijn dat een half jaar te weinig tijd is en je nog enkele gesprekken nodig hebt dan krijg je 20% korting op die gesprekken. In plaats van €115 euro inclusief BTW, betaal je €92 per uur inclusief BTW. Let wel dit is voor een gesprek en niet 1 uurtje. Ik neem alle tijd voor je.
 
Daarnaast, als jij dit wil, ga ik met je werkgever in gesprek om te bezien hoeveel hij wil bijdragen aan dit traject. In 90% van de mensen die ik begeleid betaald de werkgever de begeleiding volledig. Dit omdat het voor de meeste werkgevers een voordelige prijs is voor dit traject.


De ‘geen spijt’ garantie:

1. Je kunt binnen de eerste twee maanden de reis stoppen. Dan blijft het bij de aanbetaling van 40%. Heb je vooraf betaald dan krijg je het geld terug.

2. ontstaat een situatie dat jij jouw reis niet binnen de reistijd kunt maken dan is het mogelijk voor 2 maanden uit te lopen. En in een erg penibele situatie kan het traject ook tijdelijk worden gestopt. Tijdelijk stoppen geeft geen uitstel van betaling.

Geen gevecht meer elke dag met je stress, zorgen en frustratie. Pak de koe bij de horens. Werk aan jouw rust, veerkracht en werkkracht.


“Carin heeft me door de juiste vragen te stellen inzicht gegeven in wat werkelijk speelde en hoe ik hiermee om kan gaan”

Andrea Ernes

Carin is vriendelijk en betrokken. Ze is goed in luisteren, ook naar wat je tussen de regels door zegt, en daarbij verdiepende vragen te stellen, waardoor ze helpt te ontdekken welke stappen er nodig zijn in het proces en wat daar voor nodig is. Door een open gesprek biedt Carin dan de juiste handvaten. Soms weet je namelijk niet wat je precies nodig hebt of vanuit welke invalshoek je er ook naar kunt kijken en dan zie je ineens de mogelijkheden”

– LvZ

VOOR WIE WEL EN VOOR WIE NIET?

Een reisroute om van een burn-out naar werkplezier te komen! Waarom dit routeplan? Er zijn toch al genoeg boeken en coachen die zich met stress en loopbaan bezig houden? Ja dat klopt. Echter, het is niet volledig. Het gaat of om overspannenheid, burn-out, of om persoonlijke effectiviteit, of om loopbaan, of om werkstress. Veelal ben je zelf het zoeken naar wat jouw van je stress af helpt. En wat je brengt naar passend werk dat jouw motiveert.

“Dit steeds maar opnieuw zoeken; de teleurstelling dat het toch weer niet is wat je verwacht; kost energie, tijd en brengt onnodige kosten met zich mee”. 

Als ambitieuze vrouw was ik ervan overtuigd dat met hard werken en met discipline ik mijn doelen behaal. Om hoger op te komen moest ik me bewijzen. Voelde ik me overal verantwoordelijk voor omdat het anders fout liep. Ik negeerde mijn lastige fysieke en mentale klachten ‘het gaat wel over, even een weekendje rust, twee weken vakantie en ik ben weer fit’.

“Daar zat ik dan thuis met een burn-out. Twee weken vakantie werden twee Jaar herstellen van de roofbouw die ik pleegde”.

Net zoals jij bemerkte ik toen dat het lastig is om van een burn-out en werkstress af te komen. En het is nog moeilijker als je je slachtoffer voelt van dit gebeuren: ‘het is me overkomen’. Terwijl ik financiële zorgen had en mijn stresshormonen door het lijf gierden ging ik op zoek naar hulp. Ik zocht overal antwoorden die ik maar niet vond. Als ik ze al vond, kon ik de consequenties lang niet altijd overzien.

Met deze reisroute om van een burnout naar werkgeluk te komen krijg je antwoorden en overzie je de consequenties. Een goede voorbereiding is belangrijk. Daarom start je de reis met het checken van je stressniveau en een persoonlijk gesprek.

Daarna onderzoeken we wat jouw drijft, remt en onzekerheden zijn. Je gaat inzichten in jezelf krijgen.

Leren doen en het geleerde in praktijk brengen, staat centraal. Het zorgt voor een transformatie. Net zoals al vele ambitieuze mensen de afgelopen jaren met mijn reisroute hebben gemaakt.

Voor wie niet? Ik trek niet graag aan dode ezels. Als het je niet lukt en je het er moeilijk mee, hebt dan neem ik je graag bij de hand.  Vooral durf hebben, jezelf centraal gaan stellen en je eigen verantwoordelijkheid nemen voor je transformatie zorgen ervoor dat ook jij je reisdoel behaald!

Betalingen geschieden vooraf aan het traject.

Betalen in termijnen is mogelijk. Hiervoor worden geen extra administratiekosten in rekening gebracht (als de factuur per mail kan worden toegezonden en op tijd betaald wordt).

Als je in termijnen betaald dan is wel een aanbetaling van 40% verplicht. Je betaalt en daarna kun je aangeven in hoeveel termijnen je de rest wil betalen. De termijnen kunnen niet langer zijn dan het traject.

* Mocht binnen 2 maanden na de start blijken dat het toch niet is wat jij zocht dan blijft het bij de aanbetaling van 40 %, mits je hebt betaald. Heb je al het totale bedrag betaald dan krijg je het teveel betaalde terug.

** Ook kan het gebeuren dat door omstandigheden de tijd te kort is. Een uitlooptijd kan dan worden afgesproken doch maximaal 2 maanden.

Neem het heft in eigen handen, stoot je niet voor de tweede of derde keer aan dezelfde steen. Kies voor de reisroute, doorzwerm de haltes waarmee je:

  • ontspanning in hoofd en lichaam krijgt,
  • focus legt op die dingen die voor jou het werk en leven plezierig en zinvol maken!