Zo zorg je ervoor dat echt van je werkstress afkomt en je werkplezier hebt

Ontdek in 6 maanden wat jouw beweegt en laat stress los

Je bent een hardwerkende vrouw. Ambitieus. En eerlijk? Het leven lacht je allang niet meer zo toe:
->elke ochtend heb je een grauw en kil gevoel
->liever blijf je in bed – maar ja… de verplichtingen roepen
->je hoofd loopt over, elk moment van de dag (en de nacht)
->je hebt geen energie meer, bent doodmoe en ongemotiveerd
->je eigen grenzen (her)ken je allang niet meer

Best lastig allemaal, maar je rooit het. Ondanks alles:
->lukt het je om alle ballen in de lucht te houden – vraag alleen niet hoe jij je voelt
->alleen jij weet van binnen dat je werk teveel is en dat je het niet meer goed aankunt
->daardoor staat het huilen je nader dan het lachen

Er is alleen niemand die dit begrijpt. Je houdt het voor je, hoopt dat het goed komt, hoopt dat er betere tijden komen.
Maar op dit moment? Stress, zorgen en frustratie zijn je dagelijkse kost.

Toch hoeft dit voor jou niet zo te zijn.
Ook jij kunt je ambities waarmaken, zonder je steeds maar te moeten bewijzen en over je grenzen te gaan.
En moet je je eens voorstellen wat er dan met je gebeurt… dan sta je op en neurie je in jezelf een vrolijk liedje, er is weer rust in je hoofd…..
Je doet op het werk die dingen waar je vooral goed in bent. Enthousiast van wordt. Als je ’s avonds naast je gezin op de bank ploft ben je voldaan, tevreden met volop energie.
En je vriendinnen? Uitgaan? Hobby’s? Het is allemaal niet meer teveel voor je, zodat je echt alles uit je leven haalt.

Je hebt waarschijnlijk al van alles geprobeerd. Korte gesprekken met een loopbaancoach op je werk. Intensieve therapie (kostte veel energie). Sporten, mindfulness, assertiviteitstraining…. Maar hielp het ook maar iets?
Vast niet: na een jaar ups en downs  blijf je in de werk-stress sleur.. je overweegt om bij de werkgever weg te gaan.  Je voert gesprekken met je vrienden en familie. En niemand die je maar wil begrijpen: ‘je hebt toch zo’n fijne baan, alles goed op de rit’. 

Eentje die je wel wil begrijpen! en dat ben ik Carin Höppener

Wat helpt dan wel? Wat jij nodig hebt, is een duurzame begeleiding. Waarbij je met je voeten in het rustige leven staat. En stap voor stap aan je ‘nieuwe ik’ werkt. Een begeleiding van 6 maanden waarin jij in het middelpunt staat en gaat groeien naar dat wat jij werkelijk wilt.

Na 6 maanden begeleiding kun ook jij je ambities waarmaken, zonder je steeds maar te moeten bewijzen en over je grenzen te gaan.

“Carin heeft me door de juiste vragen te stellen inzicht gegeven in wat werkelijk speelde en hoe ik hiermee om kan gaan”

Andrea Ernes

Carin is vriendelijk en betrokken. Ze is goed in luisteren, ook naar wat je tussen de regels door zegt, en daarbij verdiepende vragen te stellen, waardoor ze helpt te ontdekken welke stappen er nodig zijn in het proces en wat daar voor nodig is. Door een open gesprek biedt Carin dan de juiste handvaten. Soms weet je namelijk niet wat je precies nodig hebt of vanuit welke invalshoek je er ook naar kunt kijken en dan zie je ineens de mogelijkheden”

LvZ

Jij in het middelpunt. Dat inzetten wat jouw verder helpt. De authentieke ik verschijnt.

Een gestructureerde werkwijze voor minder stress en meer veerkracht

Stap voor stap

Een route die je van stress in 9 haltes, stap voor stap naar werkplezier leidt.
 
De opdrachten zorgen dat je meteen ontspanning oppakt 

Focus

Gericht op jou, dat wat jij nodig hebt om van je stress af te komen en werkplezier te hebben zetten we in.

Met als resultaat dat je authentieke ik zichtbaar is, jij jouw keuzes maakt en leeft

Impact

Je komt in je kracht, je bereikt meer met minder energie.

En houdt zo ook nog tijd over voor leuke dingen

“Toen ik bij Carin terecht kwam met een burn-out, was ik overweldigd door alles wat me overkwam en ik had geen idee hoe ermee om te gaan. Carin heeft me enorm geholpen bij mijn eigen proces van burn-out te begrijpen en de goede stappen te nemen. Het was een opluchting om met iemand te kunnen praten die precies wist wat ik mee maakte, uitlegde wat er in mijn lijf gebeurde en vervolgens adviezen gaf hoe hiermee om te kunnen gaan. Zonder Carin had de burn-out veel langer en zwaarder uitgepakt want je krijgt in zo’n situatie van iedereen advies en niet per definitie goed advies. Door Carin kon ik gestructureerd met mijn herstel aan de gang. Carin is een warme en hartelijke coach, die rust en evenwicht uitstraalt. Ik voelde me meteen op mijn gemak”

Evi Steinbusch

TIJD VOOR EEN AANPAK DIE BIJ JOU PAST

Door de hoeveelheid aan mogelijkheden die je hebt om aan je werkstress te werken verlies je al snel het overzicht. Je scrolt dagelijks op allerlei social media kanalen om een goede fit te vinden.
De een biedt stresscoaching aan en de ander loopbaancoaching. En als je al rouwig bent over hoe je door je werkgever behandeld wordt komt weer een andere coach om de hoek. Laat staan als je helemaal vastloopt in je werk. En Wat nu?!

Het gevolg: een onrustig gevoel, nog meer stress, geen echte structuur wat eerst en wat dan. Je rent als een kip zonder kop door het land der coaches.

Het is tijd om het anders te doen. Te kiezen voor een persoonlijke aanpak en op maat aan de slag gaan. Op zoek naar jouw kracht en werkplezier


VAN stress EN geen energie NAAR plezier in werk en je leven

Ontdek met de gestructureerde 9 haltes reisroute:

Hoe je succesvol afrekent met je innerlijke criticus die jou belemmert en maar stress oplevert en die jou weerhoudt om jezelf te zijn
Welke gezonde leefstijl ervoor zorgt dat je energie krijgt
Hoe je dat leven gaat leiden en het werk doet waar jij naar verlangt

Bouwsteen 1 Omschakelen naar rust.

De eerste drie haltes van de reisroute is aan rust te werken. Met stress in je hoofd kun je niet goed nadenken. Stress ontneemt je ook je energie. En dat bemerk je op dit moment nu je dit leest elke dag.

Hoe fijn is het als je echt kunt afschakelen, echt rust hebt, weer gewoon door kunt slapen en met energie de dag begint.

Bouwsteen 2 Opschalen van je vitaliteit
Vitaliteit is je conditie van lichaam en geest in vorm brengen. De de volgende drie haltes zien er zo uit:

Je stresshormonen hebben nogal wat ruimte gehad en hierdoor is je lichaam en geest in onbalans geraakt. Deze balans gaan we weer herstellen. 

Ook gaan we je stress triggers opsporen. En dit kan alleen als je lichaam en geest weer in balans samen werken.

Aan het einde van deze drie reisroute haltes bruis je van energie. 

De laatste bouwsteen 3 staat in het teken van in je kracht komen.

Om hier doorheen te komen heb je de opgebouwde energie nodig. Maar weet dat je aan het einde ook weer energie krijgt…..

We gaan je belemmeringen opzoeken. Niet alleen opzoeken maar ze tegenmoet treden en voor eens en altijd uit de weg ruimen om ruimte te maken voor je dromen. Voor je verlangens in je werk en je leven. 

Eenmaal die kracht ontwikkelt kun je jouw weg inslaan naar werkplezier en plezier in je leven

Gun jezelf deze investering in jezelf
En meld je aan zodat ook jij weer plezier krijgt in je werk


Wat kost deze investering in jezelf?

Met de reisroute maak je een transformatie reis van stress, somber, piekeren, niet slapen, geen focus en ongemotiveerd

Reis je naar
 ✨energie
🎶plezier,
👍naar een voor jouw zinvol leven.

Je stopt bij elk reishalte en daar waar jij meer tijd nodig hebt om aan jezelf te werken verblijf je langer. Daar waar je niet veel van nodig hebt, kijk je even rond en ga je weer verder.
 
De 3 bouwstenen waaruit de reisroute is opgebouwd, hebben voor iedereen verschillende tijdsintensiteiten. Al naar gelang jouw stressniveau en tijdsduur per reispunt dat aandacht nodig heeft, zal een bouwsteen intensiever en langer zijn.
 
Deze reisroute kost €2982 inclusief BTW voor 6 maanden. Dit is 497 euro per maand voor dé investering in jouw zelf!
Geen uurtje factuurtje na een gesprek. Geen factuur na een test. Geen factuur na een workshop. Dit is allemaal in het bedrag inbegrepen.
We hebben gemiddeld 3 gesprekken per maand, hiermee zeg ik dat voor deze gesprekken ruim de tijd is ingepland. Aan het begin spreken we elkaar wekelijks en aan het einde 1 keer per 3 á 4 weken.
 
We starten de route altijd met meten is weten. Een stressklachten test. Deze test is in de prijs inbegrepen.
We plannen altijd ruim tijd in voor ons gesprek, zodat je ook werkelijk je verhaal kunt doen en we aan jouw vraag kunnen werken

Jij mag kiezen of het een online gesprek is of een bezoek op de boerderij. Weet dat op de boerderij veel meer aanwezig is om je verder te helpen

Tijdens de reis kan het zijn dat je nog een extra test nodig hebt om te groeien in je communicatie of te achterhalen waar je echt warm van loopt. Dan zetten we die in. Ook in de prijs inbegrepen

Geef ik een online groepstraining dan mag je hier ook GRATIS aan deelnemen
Mocht het zo zijn dat een half jaar te weinig tijd is en je nog enkele gesprekken nodig hebt dan krijg je 20% korting op die gesprekken. In plaats van 115 euro inclusief BTW  betaal je €92 per uur inclusief BTW. Let wel dit is voor een gesprek en niet 1 uurtje. Je zult al snel bemerken dat ik altijd meer dan een uur nodig heb.
 
Daarnaast, als jij dit wil, ga ik met je werkgever in gesprek om te bezien hoeveel hij wil bijdragen aan dit traject. In 90% van de mensen die ik begeleid betaald de werkgever de begeleiding volledig. Dit omdat het voor de meeste werkgevers een voordelige prijs is voor dit traject.


De ‘geen spijt’ garantie:

1. Je kunt binnen de eerste twee maanden de reis stoppen. Heb je vooraf betaald dan krijg je het geld terug van de reisroute die je nog niet hebt benut. Of als je in termijnen betaald dan hoef je vanaf de derde maand niet meer te betalen. 

2. ontstaat een situatie dat jij jouw reis niet binnen de reistijd kunt maken dan is het mogelijk voor 2 maanden uit te lopen. En in een erg penibele situatie kan het traject ook tijdelijk worden gestopt. Tijdelijk stoppen geeft geen uitstel van betaling.

Geen gevecht meer elke dag met je stress, zorgen en frustratie. Pak de koe bij de horens. Werk aan jouw rust, veerkracht en werkkracht.


VOOR WIE WEL EN VOOR WIE NIET?

Een reisroute om van stress naar werkplezier te komen! Waarom dit routeplan. Er zijn toch al genoeg boeken en coachen die zich met stress en loopbaan bezig houden. Ja dat klopt. Echter het is niet volledig. Het gaat of om overspannenheid, burn-out, of om persoonlijke effectiviteit, of om loopbaan, of om werkstress. Veelal ben je zelf het zoeken naar wat jouw van je stress af helpt. Wat je brengt naar passend werk dat jouw motiveert.

“Dit steeds maar opnieuw zoeken; de teleurstelling dat het toch weer niet is wat je verwacht; kost energie, tijd en brengt onnodige kosten met zich mee”. 

Als ambitieuze vrouw was ik ervan overtuigd dat met hard werken en met discipline mijn doelen behaal. Om hoger op te komen moest ik me bewijzen. Voelde ik me overal verantwoordelijk voor omdat het anders fout liep. Ik negeerde mijn lastige fysieke en mentale klachten ‘het gaat wel over, even een weekendje rust, 2 weken vakantie en ik ben weer fit’.

“Daar zat ik thuis met een burn-out. Twee weken vakantie werden 2 Jaar herstellen van de roofbouw die ik pleegde”.

Net zoals jij bemerkte ik toen dat het lastig is om van een burn-out en werkstress af te komen. En het is nog moeilijker als je je slachtoffer voelt van dit gebeuren: ‘het is me overkomen’. Terwijl ik financiële zorgen had en mijn stresshormonen door het lijf gierden ging ik op zoek naar hulp. Ik zocht overal antwoorden die ik maar niet vond. Als ik ze al vond kon ik de consequenties lang niet altijd overzien.

Met deze reisroute om van stress naar werkgeluk te komen krijg je antwoorden en overzie je de consequenties. Een goede voorbereiding is belangrijk. Daarom start de reis met het stressniveau checken en een persoonlijk gesprek.

Daarna onderzoeken we wat jouw drijft, remt en onzekerheden zijn. Je gaat inzichten in jezelf krijgen.

Leren doen en het geleerde in praktijk brengen, staat centraal. Het zorgt voor een transformatie. Net zoals al vele ambitieuze vrouwen de afgelopen jaren met mijn reisroute hebben gemaakt.

Voor wie niet? Ik trek niet graag aan dode ezels. Als het je niet lukt en je het er moeilijk mee hebt dan neem ik je graag bij de hand.  Vooral durf hebben, jezelf centraal gaan stellen en je eigen verantwoordelijkheid nemen voor je transformatie zorgen ervoor dat ook jij je reisdoel behaald!

Betalingen geschieden vooraf aan het traject.

Betalen in termijnen is mogelijk. Hiervoor worden geen extra administratiekosten in rekening gebracht (als de factuur per mail kan worden toegezonden en op tijd betaald wordt).

Als je in termijnen betaald dan is wel een aanbetaling van 30% verplicht. Je betaalt en daarna kun je aangeven in hoeveel termijnen je de rest wil betalen. De termijnen kunnen niet langer zijn dan het gekozen traject.

P.s. Mocht binnen 2 maanden na de start blijken dat het toch niet is wat jij zocht dan blijft het bij de aanbetaling van 30 %, mits je hebt betaald. Heb je al het totale bedrag betaald dan krijg je het teveel betaalde terug.

P.P.S Ook kan het gebeuren dat door omstandigheden de tijd te kort is. Een uitlooptijd kan dan worden afgesproken doch maximaal 2 maanden.

P.P.P.s Het kan zijn dat je maar van een bouwsteen de haltes wilt doornemen: omschakelen naar rust, opschalen van je vitaliteit, of in je werkkracht komen. Dat kan ook. Traject doorloop tot max. 3 maanden. De kosten zijn dan €1797 incl. BTW. En ook hier geldt all inclusive

Neem het heft in eigen handen, stoot je niet voor de tweede of derde keer aan dezelfde steen. Kies voor de reisroute, doorzwerm de haltes waarmee je:

  • ontspanning in hoofd en lichaam krijgt,
  • focus legt op die dingen die voor jou het werk en leven plezierig en zinvol maken!