In 3 tot 6 maanden je rouw door baanverlies verwerken, meer veerkracht en groei naar meer zelfvertrouwen in je nieuwe baan

Emotionele Ondersteuning bij Baanverlies

Heb je ooit het gevoel gehad dat de emoties van verlies je overweldigen, waardoor het moeilijk wordt om vooruit te komen na het verliezen van je baan? Het rouwproces bij baanverlies is vaak iets wat we niet meteen herkennen wanneer we vastzitten en moeite hebben om verder te gaan. De nare ervaring lijkt maar niet los te laten, en je blijft rondlopen met gevoelens van boosheid, onrust en een aanzienlijk verlies van vertrouwen in het vinden van nieuw werk.

Ga je het traject met mij aan, dan nemen in de komende maanden onze gesprekken de hoofdrol in. Of we nu wandelen in de rustgevende omhelzing van de natuur of gewoon knus bij de kachel zitten in mijn warme werkruimte, de ruimte voor verandering en groei is overal om ons heen.

Het is een tijd waarin je kunt reflecteren, ademen, en jezelf kunt omringen met de schoonheid van de wereld om ons heen. Onze gesprekken zullen dienen als ankerpunten op deze reis, momenten van helderheid en transformatie.

Samen creëren we een ruimte waarin je het verlies kunt loslaten en waar je de tools en inzichten krijgt om veerkracht op te bouwen. Deze maanden zijn meer dan alleen coaching; het is een kans om jezelf opnieuw te ontdekken en te groeien. Dus, laten we samen deze bijzondere reis beginnen, durf je de eerste stap te zetten? Samen zullen we een pad smeden naar een leven van balans en welzijn. 🌿🔥

Voordat ik je ga vertellen welke hulpmiddelen ik allemaal in kan zetten wil je vast en zeker weten wat een traject van kost.
Ik heb niet gekozen voor een uurtje factuurtje, maar voor een trajectprijs. De kosten voor dit 3 maanden traject zijn €1947 inclusief BTW, eventuele testen en boeken.

natuur ontspanning enwatnu

Tijdens de rouwbegeleiding kunnen we ook onderstaande methoden inzetten, hier zal ik je, als je dit wilt, in de kennismaking ook het een en ander over vertellen:

Als eerste methode waar ik regelmatig gebruik van de online training van psycholoog Dr. Janske van Eersel Deze online training doe jezelf thuis en wij hebben regelmatig gesprekken om je vooruit te helpen.
Janske van Eersel is in juni 2022 gepromoveerd op het onderwerp rouwen om verlies van werk.
Uit onderzoek komt naar voren dat 92% van de deelnemers aan dit traject geen rouwklachten meer ervaren en de overstap naar ander werk soepel verloopt.

Vindt je het prettiger om geen online training te doen dat kan ook. Het hele traject kan ook fysiek bij mij met daarbij thuiswerk opdrachten.
Tijdens de fysieke afspraken en als jij dit wilt:
🐴Dan zet ik mijn ezeltjes in. Ze zorgen voor een natuurlijke rust.
💥Of we maken gebruik van een meditatie met of zonder de klankschalen
✨Of we gaan creatief aan de slag om je emoties te uiten

en daarnaast kunnen ook nog onderstaande helpende middelen worden ingezet. Weet dat alles maatwerk is. Jij beslist of we onderstaande ondersteunende middelen inzetten of niet.

HeartMath Methode: Deze methode is wetenschappelijk onderzocht en bewezen om stress effectief te verminderen. Je leert hoe je met behulp van ademhaling en emotie je stressniveaus kunt beheersen en verminderen. Lees meer informatie over de HearthMath methode.

IEMT (Integral Eye Movement Therapie): Het kan zijn dat je vast blijft hangen in emoties, er maar niet van los kunt komen. Dan kan IEMT de methode zijn die je helpt hiervan los te komen.
In een wereld waarin onze identiteit en welzijn vaak nauw verbonden zijn met ons werk, kunnen verlies, vastlopen in onze emoties en een gebrek aan zelfvertrouwen een verwoestend effect hebben. Het is alsof we verdwalen in een donker bos, omringd door emoties die ons gevangen houden en onze vooruitgang belemmeren.
IEMT helpt je om te begrijpen waarom je vastloopt, waarom je rouwt om wat verloren is, en waarom je zelfvertrouwen is aangetast.

Energiestoel of Urim-code: Ontdek een unieke benadering die jou ondersteunt bij het herstellen van je energie en het vinden van balans na een verlieservaring. Onze innovatieve methode maakt gebruik van de energiestoel met de krachtige Urim-code, waarmee je de vitaliteit in jezelf kunt herontdekken. Deze aanpak helpt je te wapenen tegen de slopende effecten van stress, zodat je veerkrachtig kunt omgaan met de uitdagingen die verlies met zich meebrengt.

Mindfulness: In mijn begeleiding ontdek je het krachtige gereedschap van mindfulness, een pad dat je naar een dieper begrip van jezelf en de wereld om je heen leidt. Het begint met eenvoudige oefeningen, kleine stappen die je helpen om je aandacht te richten op het huidige moment. Hierdoor leer je om de emoties te aanvaarden zoals ze zich aandienen waardoor je ook leert met deze emoties om te gaan. Je veerkracht neemt dan toe.

Opstellingen: Diep van binnen zijn er geheimen en krachten verborgen waarvan we ons niet bewust zijn. Mensen komen vaak naar mij toe, hun stem vervuld van verwarring, en zeggen: “Het lijkt niet van mij te zijn. Ik herken het helemaal niet en weet niet waar het vandaan komt.” Ze worstelen met onverklaarbare gevoelens en gedragingen, alsof er een mysterieuze erfenis in hen leeft, doorgegeven van generatie op generatie. Ook hun rouwklachten zijn vaak buitensporig. Ze weten niet waar dit vandaan komt.

Dit is waar opstellingen, geïntroduceerd door Bert Hellinger, hun transformerende kracht onthullen. Het is als het ontrafelen van een oude kaart die ons naar de wortels van onze ziel leidt. Opstellingen bieden een venster naar de diepe lagen van ons onderbewustzijn en ontrafelen de draden van verborgen verhalen.

Ook gebruik ik de De Urim code stoel om een opstelling te doen. De Urim stoel is een krachtige metgezel op deze reis. Deze stoel is een bron van helende energie, en het kan ons helpen om diepgewortelde blokkades en verstoorde energiepatronen te ontmantelen.

Reset je hormonen: Door de stress wat het ontslag te weeg brengt heeft je lichaam net iets meer en andere voedingsmiddelen nodig. Het is een ondergeschoven kindje, een aspect van ons welzijn dat we maar al te vaak over het hoofd zien. Met Reset je hormonen, brengen we je weer terug in balans.

Mijn doel is simpel: jou helpen om je werkverlies te overwinnen voordat het je leven ontwricht. Met ons drie tot 6 maanden durende traject ben je verzekerd van een gepersonaliseerde aanpak, ondersteund door bewezen methoden. Je verdient een leven waarin je geen blokkade van je ontslag ondervindt, en ik ben hier om je te begeleiden op je reis naar herstel en veerkracht. Klaar om die eerste stap te zetten? Samen gaan we op weg naar een stressvrijer en gezonder leven.

Jouw Reis naar Innerlijke Harmonie Begint Hier
Verlang je naar ontspanning, blijvende rust en veerkracht in jouw leven na werkverlies? Ontdek het nu in ons drie tot zes maanden durende traject! Samen smeden we een pad naar innerlijke harmonie en duurzaam welzijn. Het is tijd om te investeren in jezelf en in jouw toekomst. Sta je open voor de reis naar een stressvrij en veerkrachtig leven? Laten we samen beginnen aan dit waardevolle avontuur! 🌟