#ontspannen

Ont-moeten en Ont-spannen

Wil je ook graag even niets en wil je op een andere manier ontspannen, meer rust vinden in jezelf? Dat kan met deze twee activiteiten: mindwalk en klankschaalconcert. We gaan contact maken met de natuur en je wordt ondergedompeld in klanken. Even niets moeten en ontspannen.

We gaan al wandelend ont-moeten. We gaan contact maken met de natuur en met jezelf. Alle zintuigen worden gevoed en we gaan de innerlijke rust en ontspanning opzoeken. We blijven met onze twee voeten op / in de aarde! en ervaren wat er nu is.

Naast deze wandeling kun je ook ontspannen. Al liggend ga je luisteren naar de meest mooie en helende klanken van de klankschalen. Deze klanken kunnen de spanningen in ons lichaam verminderen en ons in een diepe ontspanning brengen. Klanken kunnen onze gedachten in een lagere versnelling zetten en het gevoel geven dat we even helemaal weg of ergens anders zijn.

De Mindwalk start om 10.30 uur (inloop 10 uur) met de ont-moeten wandeling. Zorg dus voor goed schoeisel en kleed je naar het weer. Tussen 12 en 12.30 uur zijn we terug.

Na de wandeling is nog even de tijd om met elkaar te kletsen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Het klankconcert is op een donderdagavond en start om 19.30 uur (inloop vanaf 19 uur)

Het adres: Groeneweg 5a, 6351 JG Bocholtz. Ingang is achterom, naast huisnummer 7 is de oprit waar je naar achterom kunt lopen, en links zie je dan een eikenhoutendeur, dit is de ingang. Tot gauw!

Kosten: €12,50 per activiteit

Betalen kun je bij de inloop, er staat een kistje ‘plaatsengeld’ waar je het geld in kwijt kunt. Gelieve gepast geld meenemen. Er is maximaal plaats voor 12 deelnemers.

Onderstaand kun je je aanmelden

    Aanmeldformulier ontspannen het weekend in

    Ik meld me aan voor 'ontspannen het weekend in'

    Ont-moeten in de natuur18 november16 december13 januari
    ont-spannen met het klankconcert16 november14 december11 januari