week van de loopbaan

Ook dit jaar wil ik jullie kennis laten maken met mij, Carin Höppener, en mijn boerderij. Ik bied daarom gratis workshops aan in de week van de loopbaan van 16 september t/m 20 september.


Ik bied de volgende 4 workshops aan in de week van de loopbaan:

  • Een goede elevator pitch (dinsdag 17 september)
  • De eerste indruk (woensdag 18 september)
  • Loopbaanopstelling (vrijdag 20 september)
  • Workplacemindfulness (vrijdag 20 september)

Waarom net deze 4 thema’s?

Regelmatig komen mensen bij mij die het moeilijk vinden om een goede elevator pitch te maken en ze zijn zich vaak niet bewust van hun eerste indruk. Daarnaast komen de laatste tijd mensen die niet weten welk werk ze willen of net niet de overstap durven te maken. En in deze tijd waar genoeg vacatures zijn, zou het net makkelijk moeten zijn om een vervolg stap te maken.

Door deze veelvuldig voorkomende thema’s was mijn keuze voor workshops in deze week van de loopbaan niet zo moeilijk. Ik wil graag mensen verder helpen in hun loopbaan en hun stress reduceren omtrent hun loopbaan.

Carin Höppener loopbaancoach

Ik heb een achtergrond in Human Resource Management en als boerin. Nu ben ik stresscounselor, loopbaancoach en boerin en soms wil ik nog een Human Resource opdracht uitvoeren.
Ik ondersteun mensen in hun loopbaan, vooral als ze hierin vastlopen door hun gedrag, in hun communicatie, werkdruk en -stress tot aan burn-out. En dat doe ik op mijn boerderij.
De combinatie boerderij en coaching is een sterke combinatie. Op de boerderij ontstaat een natuurlijke ontspanning waardoor ruimte in je hoofd ontstaat en rust in je lichaam komt hierdoor ga je vanuit een ander perspectief tegen dingen aan kijken. En dan begint het werk van mij om je te ondersteunen in je weg naar…

Tijdens de week van de loopbaan laat ik je kennis maken met mijn manier van coachen in combinatie met de boerderij. Ik ben nieuwsgierig naar jou en verheug me er al op om je te begroeten op een van onderstaande dagen.

Dinsdag 17 september om 10 uur en om 15:30 uur geef ik de workshop ‘een goede elevator pitch’.

Ik heb een heel mooie spelvorm ontwikkelt om een pitch te maken. Als het weer het toelaat, gaan we naar buiten in het weiland. En anders gaan we binnen te werk in de oude koeienstal. Trek daarom stevige schoenen aan en lekker zittende kleding. Er kunnen per keer maximaal 8 mensen deelnemen. Geef je voor zondag 15 september hier op

Woensdag 18 september om 10 uur en om 14 uur geef ik samen met Inge van den Heuvel, imago coach bij Meringe, de workshop
‘de eerste indruk’.

Deze workshop is een aanvulling op ‘de elevator pitch’. Weet je dat bij een afspraak mensen al binnen enkele seconden een oordeel over je hebben. Is deze eerste indruk niet goed dat heb je heel veel overtuiging nodig om de achterstand weer goed te maken. Het komt dus op jouw (non)verbale communicatie aan. Communicatie is: je woordkeuze, de intonatie van je stem en de lichaamstaal of ook wel de non verbale communicatie. Hierbij hoort ook kleur en kleding. De woordkeuze komt aan bod tijdens de workshop ‘de elevator pitch’ en de non verbale communicatie komt aan bod bij de workshop ‘eerste indruk’.  
Trek vandaag dan ook je kleding aan die je normaal aan hebt tijdens een gesprek. We blijven vandaag binnen in een net kantoor. Er kunnen maximaal 12 mensen per keer deelnemen. Geef je voor zondag 15 september hier op

Vrijdag 20 september om 10 uur loopbaanopstelling.

Herken je het gevoel dat je niet weet wat je eigenlijk wilt gaan doen, of dat je steeds weer een verkeerde beroepskeuze maakt, en/of dat je een overstap wilt maken en iets houdt je tegen? Zo’n vraag leent zich bij uitstek om eens radicaal anders naar jouw werk of loopbaan te kijken.

Systemisch werk brengt de diepere belemmering aan het licht. Laat je gewoon verrassen hoe het opstellingen werk gaat en meld je aan. Bij goed weer gaan we naar buiten en bij voldoende ‘durf’ zet ik de ezeltjes in. Voor meer informatie zie mijn Linkedin blog ‘Mijn opstelling met ezels

Er kunnen maximaal 10 mensen deelnemen waarvan 2 vraag inbrengers. Als er tijd over is kunnen meer mensen een vraag inbrengen. Geef je voor zondag 15 september hier op.

Vrijdag 20 september om 14 uur proeverij workplace mindfulness.

De workplace mindfulness leert medewerkers innerlijke rust en voldoening te vinden in de hectische wereld waarin we leven en werken. Zij leren in 6 weken á 1 uur per week, onder meer hun automatische reacties en stresspatronen herkennen en erkennen. Vervolgens komt aan bod hoe deze patronen te doorbreken om je beter te voelen en beter te kunnen functioneren, presteren en keuzes te maken.

Maak kennis met deze nieuwe korte preventieve mindfulness vorm (derde generatie gedragstherapie). Maximaal aantal deelnemers 20 personen. Na deze proeverij is de gelegenheid tot netwerken. Geef je voor zondag 15 september hier op.

Kun je onverhoopt niet op een van deze dagen en wil je meer weten over mijn aanpak en diensten neem dan contact met me op via telefoonnummer 06 – 15 04 09 08 of door hier te klikken

Heb je last van werkdruk, stress of zelfs een burn-out? Op onze boerderij in Bocholtz kom je tot rust. We zoeken uit waarom je bent vastgelopen en waar die stress vandaan komt. Na enkele sessies sta je weer stevig en veerkrachtig op je benen. Werkgevers kan ik helpen om het ziekteverzuim en stress onder hun medewerkers te verlagen.